Мох та солодкі квіти
Враження від 13PERFUMES West Village
Аромати 13PERFUMES доволі цікаві та своєрідні , їх ноти можуть дивувати та відчуватись досить реалістично, нагадуючи конкретні рослини чи квіти. А їх поєднання звучать часто несподівано. Стійкість у них справді хороша, вони тримаються досить довго на тілі.
Піраміда West Village
Початкова нота: Кипарис, Сандал, Шкіра
Нота серця: Дубовий мох, Кедр, Фіалка
Кінцева нота: Ірис, Амбра
У загальному на цю піраміду можна орієнтуватися. Парфуми 13PERFUMES мають багаті піраміди, та я зазвичай не відчуваю усіх нот, це дуже індивідуально.
West Village це точно деревинний аромат, він нагадує про ліси у кінці жовтня, коли сонця все менше, а вологість у повітрі все більше відчутна.
Цей аромат мені розкривається солодкуватим мохом, трішки затхлими грибами, старою корою дерева свіжими квітами та базиліком. Композиція мені нагадує прогулянку лісом, коли сонячне світло вже холодне.
Загалом, на моїй шкірі аромат не сильно змінюється, він просто повільно стихає, та мох відчутно постійно, просто з часом квіткові ноти набувають солодкуватості. Аромат має легкий шлейф, він злегка пудровий, у ньому відчутний мох.
На мою думку, West Village підійде на осінь, можливо ранню весну, адже він мені нагадує вологі ліси.
Коментарі (0)