Набір сироваток | HILLARY
Для обличчя та навколо очей 🤩
Ефективний набір - задоволений клієнт , думаю це найкращий комплімент для виробника 💜
Набір який образу закриває потребу у двох засобах : у зволоженні шкіри обличчя та у догляді за шкірою навколо очей.
Два засоби прекрасно працюють в унісон, чим сподобалось - читайте далі 💜
🫧
Сироватка для обличчя
✨
Гіалуронова сироватка – Hillary Smart Hyaluronic
💦Пакування: сироватка продається у скляному флаконі з темного скла, має піпетку для дозування, сам продукт у картонній коробці де вказана вся інформація від виробника
💦Консистенція: має напівпрозору та трошки густу консистенцію
💦Запах: ледь помітний, косметичний
💦
🌿Активні компоненти:
💦Aloe Barbadensis Leaf Juice (сік алое) – заспокоює шкіру, зволожує, має антиоксидантні та загоювальні властивості, що допомагає зменшити подразнення та почервоніння.
💦Sodium Hyaluronate (гіалуронат натрію) – форма гіалуронової кислоти, яка утримує вологу, глибоко зволожує шкіру, сприяє її пружності й запобігає утворенню зморшок.
💦Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract (екстракт ромашки) – має протизапальні й заспокійливі властивості, чудово підходить для чутливої шкіри, зменшуючи почервоніння та подразнення.
💦Sodium PCA – природний зволожуючий компонент, який допомагає утримувати вологу в шкірі, підвищуючи її еластичність та пружність.
💦Trehalose – цукор, що утримує вологу, захищає шкіру від сухості та втрати водного балансу, підвищуючи її захисні властивості.
💦Amorphophallus Konjac Root Extract Powder (екстракт кореня коньяку) – природний зволожувач, який покращує текстуру шкіри та сприяє її оновленню, надаючи м'якість і гладкість.
✨Ефект:
Сироватку наношу на очищену шкіру буквально пару крапель, вона десь за хвилинку вбирається, не залишаючи липкості.
Для мене це хороша базова сироватка, яка допомогає підтримувати рівень зволоженості шкіри та зменшує чутливість, з цим продуктом шкіра виглядає добре.
Зверху я наношу свій улюблений крем, причому пробувалі різні, з сироваткою вони всі дружать, не скатуються.
Під макіяж також чудовий варіант, це і зволоження, і тонус без надмірної липкості чи жирності.
Цей продукт ідеально підходить для будь-якого типу шкіри, навіть для чутливої, бо вона і заспокоює, і покращує природній бар'єр шкіри , і освіжає, а також завдяки гарному зволоженню розгладжує дрібні зморшки.
✨
🤩
Сироватка навколо очей – Hillary Anti-fatigue Serum
🫧Пакування: ідентичне до сироватки для обличчя
🫧Консистенція: середньої густоти, трошки липка в першу хвилину нанесення
🫧Запах: дуже легкий косметичний
🌿
🌿Активні компоненти:
💦Aloe Barbadensis Leaf Juice (сік алое)– заспокоює шкіру, зволожує, допомагає зменшити подразнення, має антиоксидантні та загоювальні властивості.
💦Caffeine (кофеїн) – підвищує тонус шкіри, зменшує набряклість, стимулює кровообіг, сприяючи розгладженню шкіри та зменшенню ознак втоми, особливо навколо очей.
💦Sodium Hyaluronate (гіалуронат натрію) – допомагає глибоко зволожити шкіру, утримуючи вологу, підвищує її пружність і запобігає утворенню зморшок.
💦Camellia Sinensis Leaf Extract (екстракт листя зеленого чаю) – має антиоксидантні та протизапальні властивості, захищає шкіру від пошкоджень і сприяє її омолодженню.
💦Betaine (бетаїн) – природний зволожуючий компонент, який допомагає утримувати вологу в шкірі, робить її гладкою та м’якою.
💦Amorphophallus Konjac Root Extract Powder (екстракт кореня коньяку) – зволожує та покращує текстуру шкіри, роблячи її м’якою та шовковистою.
✨Ефект: для мене ця сироватка як 2в1, і засіб навколо очей, і нагадує трошки рідкі патчі, бо має і ефект зволоження ніжної шкіри навколо очей, і тонізації за рахунок кофеїну у складі, і ліфтинг ефект.
Наношу засуб буквально крапельну, він гарно розподіляється , і похлопуючими рухами ролю легкий масаж навколо очей.
Сироватка класно освіжає шкіру та сам погляд і як мені показалось має накопичувальний ефект.
З консилерами для макіяжу дружить, зазвичай я користуюсь цим засобом в деному догляді. Подобається склад, бо там не тільки кофеїн , а і зелений чай який має суперові антиоксидантні властивості.
Дякую за увагу 💕
Коментарі (0)