Hanna Domashenko

Шоколадні ласощі для губ від Eveline

Я люблю блиски для губ, а помади використовую ну в дуууууже рідких випадках! Блиск від Eveline з серії Choco Glamour зацікавив мене саме тим, що колір у цієї серії більш насичений та яскравий. В той же момен, всі 3 відтінки цієї лінійки носибельні на кожен день!

Мій відтінок - 01 Ruby Chocilate! Це такий гарний рожево-трояндовий відтінок. Як на мене - найвдаліший з усіх трьох! Упаковка тут непогана, але не зовсім якісна, бо всі написи після декількох місяців, яких я носила блиск у сумочці - вони стерлися... Аплікатор тоненький, тому насичений кольором блиск буде зручно наносити чітко по контуру.

Аромат блиску - точно як у плитки молочної шоколадки! Лягає на губи дійсно як вініловий блиск! Насичений, губи не пересушує і при цьому достатньо стійкий, щоб пережити філіжанку кави. У складочки не закочується.

Він наче рідка помада! Виглядає на губах дуже привабливо, а аромат шоколаду не заважає. Його можна комбінувати з якиймось більш темним олівцем для губ для створення класного макіяжу губ у стилі гранж!