Відмінне зволоження, якого так бракувало моїй шкірі
Лінійка Joko Blend Aqua Glow
Я завжди була впевнена, що жирній/комбінованій шкірі абсолютно не потрібні засоби для зволоження... Але чомусь пропустила, що жирна/комбінована шкіра може бути ще й зневоднена. І скільки б скрабів я не терла, а шилушинки будуть на ній через нестачу вологи.
Лінійка Aqua Glow збагачена комплексом керамідів та фосфоліпідів рослинного походження Ceramide Complex CLR, що чудово укріплює природний захисний бар’єр епідермісу, а гіалуронова кислота передбачає тривалу гідратацію.
Зволожувальний крем для обличчя з гіалуроновою кислотою
Зволожувальний крем для обличчя чудово мені підійшов. Він ма гелево-кремову текстуру. Наноситься на шкіру, не лишаючи жирної плівки. Просто гарний, стандартний крем для обличчя, що зволожує шкіру та може слугувати ідеальною базою під макіяж.
Пінка для вмивання з гіалуроновою кислотою
Пінка для вмивання чудова на щодень! Вона не пересушує шкіру і гарно змиває залишки макіяжу. Щоправда, я не використовую силіконову щіточку, а користуюся просто долоньками. Пінка тут густа та ароматна! Запах в чомусь нагадує креми від Нівея...)
Зволожувальний тонер для обличчя з гіалуроновою кислотою
Цей легкий засіб гарно відновлює природний pH-баланс і дарує миттєве зволоження. Він гарно заспокоює шкіру обличчя. Єдиний мінус - якщо нанести надто багато на ватний диск, то моя комбінована шкіра починає бути надто переобтяженою вологою, що хочеться після нього вмитися.
Коментарі (0)