Hanna Domashenko

Відмінне зволоження, якого так бракувало моїй шкірі

Відмінне зволоження, якого так бракувало моїй шкірі

Я завжди була впевнена, що жирній/комбінованій шкірі абсолютно не потрібні засоби для зволоження... Але чомусь пропустила, що жирна/комбінована шкіра може бути ще й зневоднена. І скільки б скрабів я не терла, а шилушинки будуть на ній через нестачу вологи.

Лінійка Aqua Glow збагачена комплексом керамідів та фосфоліпідів рослинного походження Ceramide Complex CLR, що чудово укріплює природний захисний бар’єр епідермісу, а гіалуронова кислота передбачає тривалу гідратацію.

Зволожувальний крем для обличчя чудово мені підійшов. Він ма гелево-кремову текстуру. Наноситься на шкіру, не лишаючи жирної плівки. Просто гарний, стандартний крем для обличчя, що зволожує шкіру та може слугувати ідеальною базою під макіяж.

Пінка для вмивання чудова на щодень! Вона не пересушує шкіру і гарно змиває залишки макіяжу. Щоправда, я не використовую силіконову щіточку, а користуюся просто долоньками. Пінка тут густа та ароматна! Запах в чомусь нагадує креми від Нівея...)

Цей легкий засіб гарно відновлює природний pH-баланс і дарує миттєве зволоження. Він гарно заспокоює шкіру обличчя. Єдиний мінус - якщо нанести надто багато на ватний диск, то моя комбінована шкіра починає бути надто переобтяженою вологою, що хочеться після нього вмитися.