Aster

Цей кислотний пілінг розчарував мене

Моє знайомство з Acnemy Zitpeel AHA + BHA + PHA Soft Peeling для шкіри, схильної до акне, почалося з великих сподівань, але закінчилося серйозним розчаруванням. Спершу хочу зазначити, що запах пілінгу мені зовсім не сподобався.

Він різкий і нав'язливий навіть не знаю з чим він мені схожий духе хімозний навіть нема нічого такого з чим порівняти якась гума силікон за запахом , що створює дискомфорт ще перед нанесенням.

Окрім того, засіб має дуже рідку консистенцію, і якщо не бути обережною, його легко пролити. Я вже встигла зіпсувати футболку, адже рідина швидко витікає, тож треба бути дуже обережною при використанні.

Щодо ефекту: зізнаюся, помітила лише гладкість шкіри, проте не більше. Очікувала, щось , але різницю “до” і “після” помітити майже неможливо. Ще один великий мінус — тримати цей пілінг на обличчі дуже важко. Відчуття неприємні, шкіра починає сохнути наче під плівкою , і я просто не уявляю, як деякі можуть залишати його на обличчі на всю ніч воно липке але коли чіпаешь наприклад обличчя то все це гладке і не мокре а на лиці відчуття чогось мокрого. Я так і не змогла витримати цю процедуру до кінця без відчуття дискомфорту.Я тримаю перед сном і завди змиваю бо тупо не приемно в подушку впирати обличчя.

Враховуючи високу ціну і сумнівний результат, шкода витрачених коштів. Але раз уже придбала, продовжу користуватись, щоб не викидати даремно. Щоправда, більше цей пілінг точно не куплю. Ефект ніби є, але враження залишив дуже неоднозначні, і навряд чи рекомендую його іншим.