Fantasy Community Perfumes Condensed Milk&Nutty Cookie: гурманіка з гурманіки
Аромат, який мені ні з чим порівняти, бо це суміш солодкого з солодким, який викликає в мене приємні відчуття, хоча я і не відчула композицію на всі 100%
Ночі стають дедалі темнішими, а вітер пронизує холодом. Тихо, але впевнено підкрадається зима і в такі моменти так необхідна та сама капелька тепла. Саме в такі моменти, руки тягнуться до чогось теплого, солодкого, що заставить відчути себе більш розслаблено, дозволяючи розчинитися в солодких нотах, забувши про все навколо.
Нова колекція від Fantasy Community Perfumes як раз про цей затишок, коли є ти, тиша і щось солоденьке. І з самого солоденького я обрала для себе максимально слипательний аромат.
Аромат Condensed Milk&Nutty Cookie представляю класичного представника гурманіки, входить до ароматів які розбурхує рецептори, змушують відчути аромат на смак. З самого початку, варто тільки відкрити флакон, ви розумієте - це буде солодко. В останнє я таке відчувала мабуть з Vanilla Cake.
З флакону, аромат відчувається дещо прохолодно, наче тільки но дістав баночку солодкої згущенки з холодильника. О, тут не треба нічого пояснювати - це натуральна, їстівна, молочна і цукрова згущенка. Я закриваю очі і відчуваю її на самому кінчику язика, густу, в'язку....
Одразу після розпилення, цей аромат поглинає та дивує своєю реалістичністю. Декілька днів, мої рецептори були на стільки здивовані, що не чули нічого, окрім такої бажаної солодкої рідини. Не знаю чи могла я щось їсти, бо мріяла хоча б про ложку згущеного молока. Тепла температура приміщення, робила аромат неймовірно яскравим . В ньому зосереджена простота і деякий шарм, через що я почала наносити його кожен день, що б зрозуміти що насправді там ховається, чим же мене він так зацікавив.
Я почала купляти солодощі (заради експерименту авжеж). Цукерка за цукеркою, вафля за вафлею, я підкрадалась до істини, шукаючи те, що мені нагадувало цей аромат. Так, я знала, треба шукати саме в кондитерській, бо аналогу серед парфумерії - я не чула. Для мене це став аромат, який ототожнює світ солодкого, світ Віллі Вонкі якщо вам завгодно.
Мені цей аромат нагадує ванільно-кокосове печево, ніжне, в міру солодке, в міру хрумке. Біля нього - купа іншого , такого ж ароматного, солодкого і неперевершеного. І ось цей момент, коли ти окунаешь це печево в молоко ... Ось вам і цей аромат.
Цьому аромату, неймовірно личить прохолода. Саме з холодним вітром, він вступає в привабливий тандем, де краще розкриваються ноти, які нажаль в теплій квартирі - я складно розрізняю. Я відчула кокос. Він сидить близько до шкіри і нагадує далеким звучанням кокосовий крем в еклерах чи начинку кокосової шоколадки (знаєте оці батончики рошен - от там саме такий кокос. 1в 1 - я вже перевірила 😂). Також, я помітила щось схоже на смажений цукор. Горіхів я так і не почула, а ось далекий варіант нутели - так, трошки було. Мені подобається, що холод придав цьому аромату пудровості та чистоти.
Тож ось і сама піраміда, яка в моєму сприйняті починається і поводиться зовсім інакше :
- Старт: Згущене молоко, лісові горіхи. Те що тут 99% згущенки - це складно не помітити. Реалістична, гарна , якісна і неймовірна смачна. А от лісові горіхи для мене примара. Десь дуже далеке звучання нутели і легкий натяк чи то на деревину, чи то на аромат під час смаження горіхів.... Не зовсім її чую
- Серединае: Кокос. З ним теж складно. Він мені проявляється лише в холод або з флакону. При температурі +25(температура в квартирі) - він не відчувається окремо, лише як доповнення ідеального десерту
- База: Карамель. Не відчувається окремо, лише як присутність цукру, чогось густого, як склад печива.
Композиція складається на 100% з їстівних інгрідієнтів і не дивно що для мене це печево. Стійкість у аромату гарна, шлейф в міру і навдмінно від Montale Vanilla Cake - я його добре відчуваю через певний час, а це означає що моїм рецептором комфортно з ним.
Чи хочу я протестувати щось ще з нової колекції ? Авжеж!!! Буду чекати випуску 11мл, що б придбати міні версію якогось десертика.
Коментарі (0)