Тональний крем, який рекомендують візажисти, і порівнюють з Estee Lauder. А що скажу я?
Physicians Formula The Healthy Foundation
Привіт, красуні!
Ні для кого не секрет, що запорука красивого макіяжу - є рівний тон обличчя. У вас можуть бути супер-красиві тіні, неймовірно популярна помада, проте якщо тональний крем не вирівняє вам текстуру, підкреслить недоліки або сухість, то все інше просто не має значення.
При виборі тонального крему, я відштовхуюсь не від того, наскільки популярний цей тон, і що про нього говорять в соціальних мережах. Найчастіше, я прислухаюсь до думки професійних візажистів, бо хто, як не вони знають, як зробити шкіру ідеальною.
І сьогодні я хочу поділитися своєю думкою про тональний крем Physicians Formula The Healthy Foundation, який рекомендують професіонали, як для себе, так і для роботи.
Отже, упаковка у тонального крему супер-розкішна: важке скло, красиві стримані написи - реально виглядає, як дорогий люкс. При тому, що ціна у нього доволі демократична, бо в минулому році я купувала тон за 250 грн, зараз часто бачу його на знижках в районі - 300~350 грн на іноземних сайтах.
Об'єм - 30 мл, що є, в принципі, стандартом.
Наносити тональний крем треба ось таким величезним аплікатором, як у консилера. Він набирає не багато засобу, тому треба декілька разів окунати його назад у флакон, що, мабуть, не є дуже гігієнічним методом.
В принципі, якщо ви плануєте використовувати крем виключно у власних цілях, то тут, нема ніякої проблеми, бо всі ми користуємося тими же консилерами, рідкими рум'янами, і нічого страшного, але якщо ви візажист, то добувати потрібну кількість тону, напевно, не дуже зручно.
В мене найпопулярніший віддінок для славянського типу зовнішності - LN3. Він має красивий світлий віддінок, який підійде багатьом дівчатам, проте у нього є не дуже приємна особливість - крем окислюється.
І це я постараюся показати на наступному фото.
Мені здається, тут добре видно, як темнішає тон, де він нанесений тонким шаром біля підборіддя. Якщо ви дуже світленька дівчинка, то він вам не підійде.
До речі, я читала відгуки, що Physicians Formula The Healthy Foundation має неприємну віддушку, проте мій екземпляр взагалі нічим не пахне.
Експериментальним шляхом я виявила, що краще за все розподіляти тональний крем треба вологим спонжем. Так покриття буде більш рівномірним і тонким.
Я вже не дуже молода, маю сухий тип шкіри, тож перед нанесенням тону, обличчя треба добре зволожити.
Зараз в мене є на щоках невеликі висипання, і неоднорідна текстура, тож, я сподіваюся, мені вдасться добре показати перекриваючі властивості крему.
Physicians Formula The Healthy Foundation класно справляється зі своєю задачею. Він має красивий напівматовий фініш, і чимось тональний крем дійсно нагадує Estee Lauder Double Wear, тільки Physicians Formula не такий щільний.
Він добре перекриває почервоніння, візуально робить шкіру оксамитовою, і тон можна взагалі не припудрювати. Тримається він класно, ніде не скочуєть ся, але якщо у вас надто суха шкіра, то крем може це підкреслити.
Я, якщо чесно, полюбила цей тональний крем, але не використовую його на щодень, бо люблю більш зволожуючі формули.
Physicians Formula The Healthy Foundation - це для мене тон для святкових подій, коли не хочеться full-cover покриття, але треба щоб шкіра виглядала матовою.
Зараз я думаю над тим, щоб купити ще одну баночку про запас, а це для мене дуже хороший показник. Я з тих людей, які не люблять щось повторювати двічі.
Дякую за увагу 😘
Коментарі (0)