Всі мої продукти для губ від Lamel
Детальний огляд всіх продуктів в моїй колекції косметики
Я обожнюю косметику від Lamel і мене вже зібралась міні-колекція продуктів для губ від цього бренду ❤️ Хочу розповісти про кожен продукт окремо
Олівець для губ LAMEL Make Up Lipliner 401
Олівець для губ у дереві, красивий нюдовий олівець 401. Але чи то у мене погана точилка, чи то вони стали погано точитись, але якось вони мені набридли
Олівець для губ LAMEL Make Up Lipliner 404
404 цегляно-нюдовий олівець ☀️
Стійкий гелевий олівець для губ LAMEL Make Up Long Lasting Gel Lip Liner 407
Кремовий гелевий олівець у 407 відтінку, блідо-нюдовий відтінок, не дуже мені подобається ☹️
Матова помада для губ LAMEL Make Up Powder Drop Matte Lipstick 402
Всіма улюблена помада 402 💔 І моя, звичайно, також. Має пудрову текстуру, через це виглядає помада дорого 💸
Матова помада для губ LAMEL Make Up Powder Drop Matte Lipstick 404
404 - пудровий колір троянди 🌹
Матова помада для губ LAMEL Make Up Powder Drop Matte Lipstick 408
Холодний відтінок червоного 408, не сушить губи 👄
Кремова помада для губ LAMEL Make Up Silk Cover 403
Помада з глянцевим фінішем. 404 - мʼякий кораловий відтінок 🪸
Кремовая помада для губ LAMEL Make Up Silk Cover 408
Також з колекції silk cover. Ідеально підійде на літо, бо має ягідний відтінок 🍓
Блиск для губ LAMEL Make Up Dazzle Glow Lip Gloss тон 404
Як же я обожнюю цей блиск 💔 404 - you can. Робить ефект рідкого скла на губах 🫧
Зволожувальна олія для губ LAMEL Make Up Let'S Glaze тон 404
Ооо, ну а цю олійку я люблю ще більше! Вже використала пів баночки. Також 404 - коричневий відтінок 🤎 Обовʼязково повторю ще ☺️
Тінт-желе для губ LAMEL Make Up Flamy Jelly Tint 401
І останнє - це будуть тінти для губ. З колекції flamy у мене є всі відтінки. 401 яскраво-ягідний відтінок. Користувалась ним все літо, робила омбре від серединки губ
Тінт-желе для губ LAMEL Make Up Flamy Jelly Tint 402
З усіх, цей відтінок подобається найбільше. 402 - червоний відтінок. Ідеально підійде з коричневим олівчиком
Тінт-желе для губ LAMEL Make Up Flamy Jelly Tint 403
Найхаповіший відтінок 403. Мені цей тінт виглядає щось між фіолетовим та коричневим. 403 та 402 відтінки найменш стійкіші, на відміну від 401, через свою водянисту текстуру. А особливо 403 лягає плямами ☹️
Коментарі (0)