Katuch_

Всі мої продукти для губ від Lamel

Всі мої продукти для губ від Lamel

Я обожнюю косметику від Lamel і мене вже зібралась міні-колекція продуктів для губ від цього бренду ❤️ Хочу розповісти про кожен продукт окремо

Олівець для губ у дереві, красивий нюдовий олівець 401. Але чи то у мене погана точилка, чи то вони стали погано точитись, але якось вони мені набридли

404 цегляно-нюдовий олівець ☀️

Кремовий гелевий олівець у 407 відтінку, блідо-нюдовий відтінок, не дуже мені подобається ☹️

Всіма улюблена помада 402 💔 І моя, звичайно, також. Має пудрову текстуру, через це виглядає помада дорого 💸

404 - пудровий колір троянди 🌹

Холодний відтінок червоного 408, не сушить губи 👄

Помада з глянцевим фінішем. 404 - мʼякий кораловий відтінок 🪸

Також з колекції silk cover. Ідеально підійде на літо, бо має ягідний відтінок 🍓

Як же я обожнюю цей блиск 💔 404 - you can. Робить ефект рідкого скла на губах 🫧

Ооо, ну а цю олійку я люблю ще більше! Вже використала пів баночки. Також 404 - коричневий відтінок 🤎 Обовʼязково повторю ще ☺️

І останнє - це будуть тінти для губ. З колекції flamy у мене є всі відтінки. 401 яскраво-ягідний відтінок. Користувалась ним все літо, робила омбре від серединки губ

З усіх, цей відтінок подобається найбільше. 402 - червоний відтінок. Ідеально підійде з коричневим олівчиком

Найхаповіший відтінок 403. Мені цей тінт виглядає щось між фіолетовим та коричневим. 403 та 402 відтінки найменш стійкіші, на відміну від 401, через свою водянисту текстуру. А особливо 403 лягає плямами ☹️