Молочко для очищення обличчя Sane
Засіб з прекрасними не тільки очищувальними, але й доглядовими властивостями
Український бренд доглядової косметики Sane я ніжно люблю всім серцем! Свого часу я міцно «сиділа» на косметиці цього бренду і практично весь мій догляд складався із косметичних засобів від Sane. А хто читає мої дописи і давно зі мною – знає, наскільки я прискіплива до складників і доглядової косметики загалом)
За що ж мені так полюбився цей бренд? Тут все просто – якістю, формулами, що відповідають останнім досягненням у сферах косметології та космецевтики, а також реальним результатом, який я бачила на своїй шкірі. Взагалі, це досить автентичний бренд, який «підкупляє» функціональністю своїх засобів та дуже доступною ціною.
Нещодавно бренд випустив декілька дуже цікавих новинок, які мені захотілося спробувати. Однією із них є Молочко для очищення обличчя «Peptide + Extract Complex» Sane. Я давно підшуковувала схожий засіб для ранкового очищення шкіри обличчя і, забігаючи наперед, скажу, що з вибором я не прогадала, але про все по порядку)
Оформлення/дизайн
Пакування засобів від Sane – це моя окрема любов! Стиль, функціональність, естетика – це фішка їх дизайну. Молочко не стало виключенням. Воно розфасовано у дуже якісний видовжений пластиковий флакон, обладнаний помповим дозатором. Флакон затемнений, виключає будь-який контакт засобу із повітрям, що сприяє довшому збереженню активів у робочому стані. На флаконі можна знайти всю необхідну інформацію про засіб від виробника.
Дозатор помповий, зручний, працює добре, не заїдає та не «випльовує» засіб. Має блокіровку та спеціальний зйомний обмежувач, що дуже зручно, коли є необхідність брати засіб із собою в дорогу.
Об'єм засобу - 150 мл.
Характеристика властивостей
Склад молочка дуже цікавий, адже його формула розроблена таким чином, що складники працюють одразу у двох напрямках – сприяють глибокому очищенню і, при цьому, доглядають за шкірою, зволожують її, насичуючи корисними компонентами.
При цьому, основними активними речовинами є:
· Сечовина – зволожує шкіру, покращує її текстуру, має пом'якшувальні властивості.
· Гліцерин – інтенсивно зволожує, утримує вологу в шкірі, роблячи її м'якою та еластичною.
· Папаїн – природний ензим, який допомагає в ексфоліації, видаляючи мертві клітини шкіри та покращуючи її вигляд.
· Екстракт листя болдо – має антиоксидантні властивості, заспокоює шкіру та зменшує запалення.
· Олія мануки – відома своїми антимікробними властивостями, допомагає боротися з акне та запаленнями.
· Екстракт магнолії – має заспокійливу дію, зменшує почервоніння та подразнення.
· Екстракт чорного перцю – стимулює кровообіг, покращує живлення шкіри.
Консистенція засобу кремова, дуже ніжна, середньої щільності.
Текстура однорідна, бархатисна на дотик.
Колір – класичний білий.
Запах – дуже ніжний, кремово-квітковий. Взагалі, я не великий прихильник ароматизованих доглядових засобів для шкіри обличчя і наявність віддушки у таких засобах вважаю не тільки непотрібною, але й відверто шкідливою, але в молочка вона настільки приємна, що я отримую окреме задоволення від цього аромату при вмиванні. На шкірі запах молочка не залишається, злітає дуже швидко. І це вперше, коли мені за це шкода… Я б навіть хотіла відчувати його довше)
Піноутворення як таке взагалі відсутнє (але про це трішки далі по тексту).
Змивається молочко дуже легко та швидко.
Розхід досить економний.
Використання, ефект та враження від Молочка для очищення обличчя Sane
Згідно рекомендацій виробника, молочко слід наносити масажними рухами на шкіру обличчя, після чого зняти його залишки ватним диском чи змити теплою водою та доочистити шкіру пінкою чи гелем для вмивання.
Я ж використовую цей засіб і так, як рекомендує виробник, і трішки не так)
Взагалі, я брала це молочко для ранішнього догляду за шкірою обличчя, коли мені не потрібне глибоке очищення як таке, а необхідно просто очистити шкіру від шкірного жиру, що утворився за ніч, залишків вечірньої доглядової косметики та підготувати шкіру для нанесення подальшого догляду. В цьому випадку я дозволяю собі здійснити одноетапне очищення шкіри – наношу молочко на шкіру обличчя масажними рухами, змиваю його теплою водою, а далі наношу свою традиційну денну доглядову косметику. Для ранку мені такого очищення цілком і повністю вистачає. До речі, при такому способі використання молочка жодних погіршень стану шкіри не помітила (ні висипань, ні забитих пор за весь час користування молочком не виникало), навіть навпаки.
Що ж стосується вечірнього використання молочка від Sane, то тут, звичайно, вже здійснюю декількаетапне очищення шкіри, обов’язково змиваючи молочко пінкою чи гелем для вмивання, так як практично щоденно використовую щільний санскрін і декоративну косметику. До речі, щодо «демакіяжних» властивостей молочка. Тональний/ВВ-крем, консилер, пудру, рум’яна молочко розчиняє досить навіть непогано, але залишки декоративки в такому випадку, як і самого молочка, я все одно до змиваю іншим засобом для очищення шкіри обличчя.
Молочко дуже легко наноситься та розприділяється по шкірі, такі відчуття, наче наносиш на неї крем) Під час цього воно абсолютно не піниться, зате при змиванні невеличка піна утворюється.
Засіб прекрасно змиває зі шкіри будь-які забруднення – шкірний жир, пил, залишки декоративної косметики.
Після очищення шкіри молочком Sane, вона дуже ніжна, гладенька, бархатиста на дотик, складається враження, наче одночасно і очистила шкіру, і зволожила її. Пори наче «дихають». Жодного, навіть найменшого відчуття сухості чи стягнутості немає! А ще, – шкіра ідеально підготовлена до подальшого догляду)
Молочко підходить і для ранішнього, і для вечірнього використання та підійде для очищення шкіри будь-якого типу, включаючи чутливу.
🤎Підсумки
Молочко для очищення обличчя Sane – перекрасний засіб для делікатного очищення та одночасного зволоження шкіри. Має цікавий склад, приємний легенький аромат, чудові очищувальні та доглядові властивості. Взагалі, задоволена ним безмежно!
Коментарі (0)