Yuriivna

Призначення,дія та результат|Balea Scalp Peeling

Не знаю як раніше жила без пілінгів та скрабів для шкіри голови,адже з ними моє волосся стало виглядати краще,а також я позбулася подразненення шкіри голови та будь-якого натяку на свербіж.

Перейду ближче до головного,до пілінгу від Balea,напишу про те саме головне,що стосується цього засобу,для чого взагалі такі засоби та звичайно,який результат.

Для чого пілінг для шкіри голови?

- Глибоке очищення шкіри голови від надлишків шкірного сала

- Очищення від залишків косметичних засобів, які накопичуються на поверхні шкіри

- Регулююча властивість для виділення себуму

- Допомогає при свербінні та подразненні шкіри

У складі є пантенол,4%AHA кислоти,лимона кислота.

Я не обходжуся тільки пілінгом,використовую також і скраби час від часу,проте якщо говорити конкретно про пілінг від Balea,він є делікатнішим за скраби,які я мала. Взагалі користуюсь я вже ним чимало часу,це точно не остання пляшка.Вистачає його дуже надовго.

Використовую приблизно 1-2 рази на тиждень,адже моє волосся тонке,проте дуже схильне до жирності та шкіра є чутливою,тим паче що я користуюсь сухими шампунями і для мене є важливо,щоб шкіра голови була очищеною,проте аби засіб м'яко та якісно це робив.

Щоб справді описати його делікатність,хочу звернути Вашу увагу та текстуру пілінгу.Це прозора рідина,дещо густіша за водичку,є абсолютно однорідною.Після нанесення не відчуваю жодних негативних реакцій,ні печіння,ні почервоніння.Якби моя шкіра саме так відреагувала,то я б неодмінно бігла би змивати,адже маю дещо чутливу шкіру голови та дуже хвилююсь,якщо щось пече,чи йде не по плану.На упаковці зазначено,що цей засіб для професійного використання,це для того,щоб було зрозуміло,що у складі є інгредієнт,який у концентрації до 4,5% може бути у засобах,з обов'язковим зазначенням на пакуванні "Для професійного застосування",саме тому це і вказано.Моя шкіра неодмінно відреагувала на склад,якби щось було б не так, тоді я би не використовувала далі засіб.Але,маючи навіть таку шкіру,засіб доволі комфортний як у період нанесення,так і під час очікування.

Я маю чудо-аксесуар для волосся,масажну щітку,якою мию та масажую одночасно шкіру голови.Тому я розподіляю пілінг по проборам та масажую щіткою,дуже повільними та делікатними рухами.Не натискаю надто сильно,адже це не приносить ніякої користі,навіть можна нашкодити,якщо робити швидкі та сильні натискання.Потім,слідуючи інструкції, залишаю його на відведений час - 15 хвилин,слідом змиваю його шампунем та наношу бальзам на довжину волосся.

На упаковці зазначено,що засіб не містить парфумерної віддушки,проте аромат все ж таки є,дуже мало відчутний.Для мене він не є приємним,нагадує аромат сирого яєчного білку.Згодна,це не приємний та ароматний парфум,проте я готова пробачити такий нюанс,адже для чутливої шкіри це навіть добре-склад без парфумерної різкої віддушки.

Результат не треба довго чекати,проте все ж таки тут потрібна регулярність,але також важливо застосовувати його помірно,це важливо.Шкіра голови виглядає свіжою,хоча раніше я мила її частіше.Якщо турбує лупа,то він допомогає з цим,проте не за одне користування.Зникає свербіж та печіння,особливо для моєї шкіри це притаманно,якщо почесати голову активно,потім виникає на тому місці свербіж +почервоніння та печіння.Це явище є рідким,але з цим пілінгом все вмить минає.На фото до - шкіра пересушена,недоочищена,немає особливо об'єму у кореннях.

Після - шкіра добре очищена,наче відкрилось"нове дихання",залишки орогівівших частин очиститися,натяку на свербіж немає.Фото зроблені у різному освітленні,я не фарбувала волосся та не тонувала його.

Чи рекомендую?

Однозначно так,пілінг має бути у догляді за волоссям та шкірою голови,цей засіб при регулярному використанні але помірному,гарно впливає в цілому на шкіру.