SomovaFM

Патчі від акне 🙈

Патчі від акне 🙈

Ще один бюджетний та дієвий китайський продукт must have в моєму арсеналі для швидкої допомоги проти прищів. Замовляла у різних виробників та з різною ціновою категорією. Усі вони виявились дієвими.

Різного розміру кружечки без запаху з еластичного матеріалу. В них є якась основа, яка від тепла тіла розчиняється та вбирається у шкіру, що допомагає розм'якшувати шкіру, знімає почервоніння та ліквідує прищ. Сам патч матовий, але з часом на шкірі стає прозорим (виходжу навіть з ними в магазин), та коли ви побачите білу плямку на місці прища - це виходить уся гидота (прикріпляти фото не буду, бо то не естетично). Для економії розрізаю патчі навпіл, бо вони досить велики і одного так вистачить на декілька прищечків. Добре приклеюються до шкіри, а з основи знімаю їх за допомогою щіпчеків для бірв.

➡️ Наношу їх після душу на розпарене чисте обличчя, зазвичай на ніч, та перед цим "вскриваю прищ", якщо він майже дозрів, своєю чудо-паличкою стерилізуючи її спиртом. Якщо ж то просто червона плямка, але я знаю що там назріває - нічого попередньо не роблю, просто наклеюю цей патч.
▫️ З ранку може бути два варіанти подій: якщо прищик не був запальний, то патч зніме почервоніння і сам прищ зійде нанівець; якщо вже там був той самий "відкритий прищик", то після патчу залишиться пуста відкрита ранка, яку обо'язково "пришпарюю" 1% спиртовим розчином календули.
При необхідності, якщо великий прищ протягом дня знов набрякне, повторюю ще на одну ніч процедуру з патчем і потім просто чекаю на затягування ранки.

(свої замовляю не тут, проте додаю схожі аналоги)

Патчі від акне 🙈
Патчі від акне 🙈
Патчі від акне 🙈