Аромат, що окрилює
Цей парфум потрапив до мене дуже давно…
Dior Jadore-справжня класика, яка дуже багато років мене зачіпає знову і знову. Інколи думаю: ну скільки знову можна мусолити цей парфум, але притуливши носа до неймовірного флакончика-я розумію, що ця любов навіки. Є в ньому щось особливе.
Дизайн флакона, навіть правильніше сказати- корочка вже мінявся тричі, в мене є 2 різних випуски і за цей час сам аромат не змінився.
Аромат універсальний, він такий різносторонній, підійде, як на щодень, так і на особливу подію , адже не буде звучати нудно.
В ньому я себе дійсно відчуваю, що цвіту і пахну, це аромат окрилення і піднесення.
Ця біло-квіткова іскриста феєрія нот чудово поєднується з соком зеленої груші, і кислуватими цитрусами.
Він свіжий, насичений з легкою кислинкою, в цьому прекрасному букеті нот домінують саме білі квіти.
Піраміда тут доволі багата, стільки нот, вони наче ті шипучі бульбашки в шампанському, наче золотисті іскри на розкішному платті і діаманти на золотому браслеті Cartier.
Початкова нота: Бергамот, Груша, Диня, Магнолія, Мандарин, Персик
Нота серця: Жасмин, Конвалія, Орхідея, Слива, Троянда, Тубероза, Фрезія, Фіалка
Кінцева нота: Ваніль, Кедр, Мускус, Ожина
Якість упакування. Що тут сказати? Маю ці флакончики дуже давно, найстарішому років 10 і все працює ідеально, до того ж досі виглядає гарно і призентабельно. Аромат не вивітрився, звучить ідеально вже стільки часу 😍
Стійкість і шлейф неймовірні, люблю, коли його роздуває вітер, звучить він тоді особливо чарівно.
Висновок. Чудовий парфум, поза часом, не скучна, чарівна класика. Він ідеальний, як в плані упакування, так і зачаровує розкішними нотами, які зливаються в прекрасний легендарний аромат.
Доречі, я нещодавно нюхала новинку Jadore в білому упакуванні і це теж дуже крутезний аромат, тепер хочу і його 😍
Коментарі (0)