ksnklb

Дерматологічна сироватка для корекції зморшок і відновлення пружності чутливої шкіри

Дерматологічна сироватка для корекції зморшок і відновлення пружності чутливої шкіри

Нещодавно я отримала чудові пробники засобів із лінійки Hyalu B5. Оскільки у мене пробники, звісно, я не можу писати про довготривалу дію сироватки, та можу розповісти про текстури та відчуття на шкірі.
Хочу почати з того, що тип моєї шкіри – комбі, наразі шкіра у гарному стані, та гарне зволоження завжди доречне, особливо у холодну пору. Та я вважаю, що ця сироватка більше підійде сухій або зрілій шкірі.
Консистенція сироватки гелева та густа, її потрібно трохи та розприділяється вона легко. Сироватка прозора, а запах у неї свіжий, рослинно-косметичний.
Фініш на шкірі ця сироватка залишає вологий, такий блискучий та липкий. Сироватка наче не до кінця поглинається моєю шкірою і навіть якщо нанести звичайний крем, всерівно можна відчути липкість та бачити блиск на шкірі. Крем наноситься добре, не скочується по ній. Так, можливо моїй шкірі просто достатньо базового зволоження і ця сироватка не для неї 🤷🏻‍♀️.
Я бачу, що вона класно зволожує шкіру на цілий день, навіть з перших використань, та ця липкість не дуже комфортна.
З цікавого, у складі є гліцерин, денатурат, пантенол, силікон, зволожуючі компоненти; мадекасозид – є активним інгредієнтом рослини Centella Asiatic; гіалуронат натрію, гідролізована гіалуронова кислота.