Кавовий скраб для тіла | Cherry
Joko Blend
Цей скраб — справжнє задоволення для всіх любителів ароматної кави та соковитої вишні 🍒 Особисто для мене це два найулюбленіші аромати. Окрім ретельного очищення, скраб від Joko Blend також інтенсивно зволожує шкіру, залишаючи її м’якою та гладенькою.
Скраб випускається в зручній баночці "шайб і", яка виконана із затемненого пластику. Оформлення стильне та лаконічне. По всьому периметру банки розміщена етикетка з необхідною інформацією.
Баночка оснащена гвинтовою кришкою, відкручується і закручується без нарікань. Під кришкою знаходиться додаткова пластикова захисна кришечка, як у патчів.
Об'єм складає 200 г.
Консистенція скрабу щільна, добре продивляються абразивні частинки. Вони однорідні, середнього розміру. Сам скраб рихлий та достатньо маслянистий на дотик.
Аромат чудовий, кава з нотками п'янкої вишні, солодкий та привабливий.
Цей скраб містить у скаді натуральні компоненти, такі як кава, оливкова та мигдальна олія, морська сіль і цукор, які ніжно відлущують, зволожують і живлять шкіру.
Також у складі є антиоксиданти, як-от токоферол і олія шипшини, які підтримують молодість та пружність шкіри.
Скраб простий у використанні, він легко розподіляється по шкірі, частки не обсипаються, якщо наносити його на вологу шкіру, як і зазначено виробником.
На скрабування всього тіла у мене виходить близько 10 хвилин.
Зі шкіри змивається без особливих труднощів. Після змивання є дуже тонка плівочка з олії, яка вбирається досить швидко, шкіра дуже м'яка, ніжна і відмінно зволожена. Скраб добре відлущує ороговілі клітини, не травмуючи.
Регулярне використання скрабу допомагає мені підтримувати шкіру у тонусі. Та і взагалі, це одна з моїх улюблених процедур, адже після неї відчуваєш себе ніби оновленою.
Цей скраб з ароматом вишні однозначно став моїм улюбленцем після першого ж використання. Буду повторювати ще 😉
Коментарі (0)