PILIRINA 💛💙

Морозне сяйво від PASTEL у 301 відтінку

Зізнаюся, донедавна я не знала, що таке топпери. Думала, що це звичані блиски з мікрошимером, але це трішки не те.

Насправді це покриття є прозорим лаком для губ із легким, дуже мілким шиммером, який створює ілюзію морозного сяйва і металевого блиску чи металевих губ. Не думала, що у житті це виглядає настільки приголомшливо! ✨

Косметику PASTEL люблю давно і щиро вважаю, що у Туреччині виробляються якісні засоби, які іноді не поступаються преміальному чи люксовому сегментам.

Цей топпер запхав Діор подалі...

Блискіток у формулі топперу дуже багато, але вони не збираються у рельєфі на губах навіть через кількагодинне носіння.

Стійкість дуже класна, у мене було неабияке здивування, коли помічала, що блискітки були на губах, коли випадково глянула на себе у дзеркало після майже 8-годинних поіздок по місту, швидких перекусів у Макдональдсі та постійного облизування язиком губ. Так, іноду маю дурну звичку! Нічого з собою зробити не можу. Але блискітки вперто лишалися на губах!!! ✨

Profashion Lip Topper зволожує губки у міру, без перенавантаження. Зовсім не липне, на губах настільки комфортний, що зовсім не відчувається. І для мене головна фішка — топпер не скочується полоскою на внутрішній слизовій. Я вже, мабуть, стільки разів писала, що навіть Діор може полетіти до смітника за такий факап. Тут — все ок. Сама здивована за цю ціну. Чесно. Тепер хочу придбати всі відтінки, хоча відверто, цей вважаю найкращим.

Краплевидний спонж зручний, їм легко наносити і точно розподіляти продукт, також він дозволяє промальовувати контур губ дуже акуратно.

До речі, об’єм великий - аж цілих 5,5 мл.

Наостанок не можу не сказати про те, що мене вразило чи не найбільше — про спеціальний сертифікат HALAL, який підтверджує відповідність випущеного засобу вимогам Шаріату: тобто топпер не був протестований на тваринах і в його склад не входять компоненти тваринного походження (желатин, жирні кислоти, панолін, алантоїн, колаген і кератин, які отримують зі свинячого жиру), екстракти з тварин і комах (які часто додають в засоби в якості барвників), спирт, ГМО та різноманітні хімічні добавки. Заборона у HALAL обгрунтована тим, що ці компоненти вбираються шкірою або потрапляють в організм через рот, бо частково зʼїдаються через губи, так що цей склад засобу плюс до всього абсолютно безпечний та органічний. Адже HALAL – це сертифікат якості та довіри! Вражені? Я теж. Навіть найдорожчі всесвітньо відомі бренди не можуть собі це дозволити, бо цей сертифікат купити чи підробити не реально.

Profashion Lip Topper можна використовувати окремо або поверх будь-якої матової помади. Мені ж більше подобається соло. У житті виглядає благородно. Чи як там кажуть? Дорого-багато.

Цей фантастичний топпер надасть губам приголомшливого блиску. 301 відтінок вважаю найуніверсальнішим, бо він нейтральний.

Щиро рекомендую придбати собі цю штучку і бути у тренді цього сезону! Він крутезний! ✨