victoriassecreet

Matrix Food for Soft-нова любов для мого волосся

Matrix Food for Soft-нова любов для мого волосся

Після низки фарбувань свого бідолашного волосся, мені необхідно було знайти відповідний догляд, аби його відновити, повернути йому блиск та здоровий, охайний вигляд. Півроку я користувалась різними лінійками від іншого бренду (пізніше зроблю про нього пост), після яких волосся на початку було наче шовк, а через деякий час перетворилось в солом'яний пух(. Я не виключаю також той фактор, що це була індивідуальна реакція саме мого вибагливого волосся на ці засоби. Проте, потрібно було шукати альтернативу.

Після довгих пошуків мій вибір припав на Matrix, а саме серію Food for Soft. Вирішила взяти шампунь та кондиціонер для початку.

Нагадаю, у мене було не дуже здорове волосся; сухе, тьмяне, з характерною ялиночкою по довжині, так як я зіпсувала його побутовими фарбами, а пізніше і змивкою-деколорантом. Після першого ж використання я побачила чітку різницю між ДО та ПІСЛЯ.

По-перше, відсоток ялиночки зменшився десь відсотків на 70. По-друге, волосся стало виглядати живим, доглянутим, а головне-наповненим та блискучим! По-третє, догляд має накопичувальний ефект, і з кожним миттям воно стає все кращим і кращим, а ще дуже легко розчісується)

Також потішив і економний розхід; на пробу брала об'єм 300 мл шампунь та 300 кондиціонер, вистачило на три місяці шампуню та на півтори місяці кондиціонеру. Повторно придбала вже літрові)

Єдиним нюансом є те, що шампунь працює на зволоження, тому для жирного типу його потрібно буде чергувати із іншим улюбленим шампунем.

Класним незмивним доповненням для цієї серії для мене став Matrix Leave-in Unbreak my blonde (так, я брюнетка, але це просто знахідка для мене), про нього напишу окремо.

Мега задоволена даними продуктами, рекомендую спробувати!

victoriassecreet
2
Підписники
0