HILLARY. Набір для комбі і нормальної шкіри
Я довго користувалась і нарешті можу сказати свою думку
Догляд за обличчям має бути якісним, адже це не лише про красу, а і про здоровʼя. Бренд Hillary - український і це вже заявка на успіх, та чи вразили мене засоби? Про це, як і завжди, в самому кінці.
Отже, набір, який я обрала для себе складається з 6 продуктів. У мене нормальний тип шкіри, без висипань, комедонів, пігментації і інших нюансів.
Мені потрібен базовий догляд, без активів, але при цьому щоб було гарне очищення, через події в країні і зволоження, адже на дворі скоро зима.
Тож, для дбайливого очищення в наборі є пінка та убтан. Я прихильниця убтану, а також пінки люблю більше за гелі. А щоб зволожити шкіру, у мене є тонік, крем для всіх типів шкіри, сироватка та сироватка під очі (дуже потрібна мені через безсонні ночі)
Про все по черзі?
1. Убтан для м'якого очищення і скрабування - Hillary Asai Ubtan
Убтан в дуже зручному упакуванні, щільно закривається і волога абсолютно ніяк не проникає
Про дію?
Борошно нуту, цитрусів, ягід і водоростей надають м’якого відлущувального ефекту та гарно очищають пори
Убтан контролює роботу сальних залоз, зменшує виникнення запалень
Алантоїн зменшує дрібні почервоніння
Рожева глина чудово витягує забруднення й надлишок себуму з пор
Екстракт індійського аґрусу є потужним антиоксидантом
Пребіотики поліпшують бар’єрні функції
Аромат легкий і ненавʼязливий, консистенція коричневатого кольору, а от очищення дуже ніжне, хоч і відчуття після ніби заново народилась
2. Очищувальна пінка для нормальної шкіри - Hillary Cleansing Foam + 5 oils
Дівчата, який у неї аромат😍
Дуже ніжна, одного натиску достатньо для очищення всього обличчя
А от упакування стандартне, та трошки підвело, при транспортуванні пінка злегка вилилась.
Про дію?
Містить комплекс натуральних олій макадамії, виноградної кісточки, оливи, мигдалю та японської камелії
Не порушує природного рН балансу, тому не викликає жодного дискомфорту
Ніжно очищує шкіру від накопичених забруднень, залишків косметики тощо
Заспокоює, тонізує, сприяє регенерації
3. Тонік для нормальної та комбінованої шкіри - Hillary Centella Toner
Відчуття неймовірні, кращий тонік, що я мала
Упакування дуже зручне, обожнюю таке хмаркове розпилення
Про дію?
Екстракт центели азійської заспокоює шкіру
Гіалуронова кислота ефективно утримує вологу
Тонік підтримує тонус і гладкість шкірного покриву, стимулює утворення природного колагену, сприяє оновленню клітин епідермісу, нормалізує гідроліпідний баланс
4. Відновлювальна сироватка навколо очей - Hillary Anti-fatigue
Сироватка під очі-це мастхев, тому що вона ледь не перша, яка дійсно показала ефект. Набряки зникають, шкіра підтягується, а ще такий приємний ефект від неї зранку
Дуже зручний формат упакування, консистенція в міру рідка і можна встигнути нанести, не тікає
Про дію?
Поєднання гіалуронової кислоти і соку алое вера, кореня конжаку забезпечує потужну зволожувальну дію
Екстракт зеленого чаю тонізує
Зменшує темні кола під очима, робить погляд свіжішим і яскравішим;
Кофеїн сприяє позбавленню набряклостей, підвищенню тонусу
Зміцнює стінки судин, забезпечує помітний ефект підтягування.
5. Гіалуронова сироватка - Hillary Smart Hyaluronic
Перша сироватка, що підійшла мені в цьому житті. Не викликала висипань, а навпаки покращила стан шкіри. Має дуже приємний аромат і консистенцію
Про дію?
Високомолекулярна гіалуронова кислота забезпечує ефективне зволоження верхнього шару шкіри, підвищує пружність
екстракт ромашки чудово пригнічує дрібні запалення, прискорює загоєння
Олія іланг-ілангу допомагає розгладжувати лінії, вирівнює мікрорельєф
Грейпфрутова олія сприяє освітленню гіперпігментації
Сік алое вера заспокоює, підтримує еластичність
Сироватка дарує обличчю привабливе здорове сяйво.
6. Крем для всіх типів шкіри - Hillary Corneotherapy Intense Сare 5 oil's
Фінальний етап в догляді, що має дуже ніжну текстуру і не забиває пори
Мені не вистачає лопатки для набору в комплекті, але є захисна пластикова мембрана, що захищає крем
Про дію?
Комплекс компонентів, що входять до NMF, відновлюють гідробаланс;
Олія виноградної кісточки чинить антиоксидантний захист
Олія японської камелії підтримує шкіру м’якою й еластичною;
Сприяє розгладженню дрібних ліній і зморшок
Пантенол надає засп окійливого ефекту
Покращує захисні функції епідермісу.
ПРО ГОЛОВНЕ
Абсолютно кожен продукт мені підійшов, я не шкодую, що наважилась спробувати цілий комплекс. Шкіра справді доглянута, пружна, зволожена.
Одне задоволення від щоденного використання
А взагалі, задоволення починається з розпаковки. Адже настільки естетичне, упакування, вишуканий мінімалізм. Хочеться брати в руки, розгладати і відчувається турбота про клієнта
Також в подарунок поклали пробник спф кремчику, про нього можу сказати лиш те, що він не жирний та не забиває пори, але дію перевірити поки нема яскравого сонечка не можу. Тому це привід замовити на літо для себе і поділитись з вами своїми враженнями
Раджу спробувати і вам такі набори, адже у Hillary їх багато, для різних типів шкіри, вони ретельно підбирають засоби і піклуються про вас
А також бренд Hillary допомагає ЗСУ, що не менш важливо сьогодні
Hillary-це доступна ціна, неймовірна якість та вражаючий результат!
Тихого вечора🫰🏻
Коментарі (0)