Гурманський аромат від Fantasy Community Perfumes
Apricot Whisper & Peony Almond
Всім привіт! Fantasy Community Perfumes, американський бренд парфумерії, нещодавно потішив нас теплими новинками! Нову лінійку із 5 ароматів під назвою Gourmand Dreams обʼєднує солодкий затишок та мрійливі думки ✨ В колекцію входять: Apricot Whisper & Peony Almond; Vanilla Sip & Sweet Caramel; Condensed Milk & Nutty Cooky; Frosty Berry & Bliss Cake та Citrus Breeze & Dark Rum.
З початком осені завжди хочеться вкритись пледом, зробити собі какао та нікуди не виходити. Я довго вагалась у виборі, бо хотілось чогось і молочного, але й не надто солодкого. Коли я обирала між Condensed Milk & Nutty Cooky та Apricot Whisper & Peony Almond, я зрозуміла, що в першому - молоко згущене, і буде досить солодким у звучанні 😁 Розмріялась про кремовість, ніжність, проте кокос та карамельні нотки я б точно не витримала. Я полюбляю не солодкі, більш багатогранні аромати з фруктовістю, деревинністю та іншими цікавинками. Тому, мій вибір таки твердо зупинився на Apricot Whisper & Peony Almond. І скажу, що я зовсім не помилилась з вибором!
Пакування | Ноти аромату
Загалом, пакування склало позитивне враження: важка скляна баночка з матовим покриттям нюдового відтінку. Мінімалістична, компактна та зручна, щоб брати з собою навіть в сумочку [через подовгасту форму]. На корпусі є обʼємна наліпка з назвою бренду та аромату. Ковпачок гарно тримається та захищає розпилювач від натискання. Обʼєм: 30 ml; тестер без коробки.
Тепер пройдемось по ноткам, про які заявляє нам виробник:
Верхні ноти: нектарин, горіхи, цукерки;
Середні ноти: абрикоси з вершками, ваніль, лимон;
База: тютюн, папірус, сосна, ветивер.
Розпилення та перше враження
Пульверизатор тут, як і в моєму попередньому Mango Milk Shake, якісний та гарно розпилює. Одразу з кришечки відчуваються більш соснові відтінки з фруктовістю та легкою свіжістю лимону. Настрій аромату - витончений та норовливий. Він не схожий на типовий фруктовий чи деревний аромат. Парфум більше загадковий та десертний; і неабияк підкреслить вашу багатогранну особистість ☺️
Мої враження
Після розпилення я відчуваю ніжну фруктовість та свіжість лимону. Вони майже одразу переходять у вершковість абрикосу та нектарину. Ваніль, оскільки знаходиться не в базі - на щастя, не випирає [моє особисте вподобання, бо мало яку ваніль я переношу 😁 примхлива ж, скажіть]. І буквально за 2-3 хвилини аромат починає набувати ветиверно-соснового забарвлення. Мені власне подобається його ось ця брутальність. Пізніше до композиції доєднується ваніль, тож через 10 хв після нанесення аромат уже повністю розкривається і звучить до затихання без змін.
Ваніль та солодко-гурманна частина тут дуже скрита, що мені, повторюсь, подобається. Вона гарно окутана сосновістю та ветиверно-молочною подушкою та цитрусовою свіжістю вдалечині. Композиція справді гарна, але я знайшла один недолік 🥲 Ми знаєм, що хімія шкіри у кожного різна. Також є такі фактори як настрій, температура та вологість в певний період. Проте, я уже протягом 2 тижнів наносила аромат - і він на мені не шлейфить. Від дуже тихий - камерний та непомітний. Так само і на шкірі мого чоловіка [хоч у нього досить гаряча шкіра, а у мене - холодна]. Парфум дуже мені сподобався, але я його на собі не відчуваю... Тільки якщо підношу руку та прислухаюсь. З другої сторони, те, що він не душить - теж добре, проте є така категорія ароматів, якою ти хочеш дихати і дихати 😋
Тож, періодично його поновлюю, щоб додати йому яскравості звучання і далі насолоджуюсь цією смачною композицією. Бажаю всім гарного та спокійного вечора🥰
Коментарі (0)