Hanna Domashenko

Коли сірі будні хочеться розбавити спогадами про літо...

Коли сірі будні хочеться розбавити спогадами про літо...

Влітку моя цікавість не оминула випробувати мою вдачу та придбати коробочки від Mermade! Але в число щасливиць з золотими підвісками чи сережками я так і не потрапила, проте спогади про літо закарбувалися у цій милій серії What A Melon!

І хоч назва абсолютно натякає [та ну нє, аж КРИЧИТЬ], що аромат перенесе вас у кавуновий рай, та мені ця серія пахне динькою! Чи то з носом моїм щось не так, чи то рецептори після літа були кавуном так злегка overdosed , що аж перенаситилися.

Коли сірі будні хочеться розбавити спогадами про л�іто...

Тепер, коли настрій в ці сірі осінні дні хочеться підняти - я беру цю мініатюрну баночку в душ і насолоджуюся ароматною пінкою, що переносить мене в теплі, літні дні.

Баночка хоч і маленька, та гель , здається, прекрасно концентрований - його вистачить на довго! Піниться відмінно! Від маленької крапельки аромату та піни на мочалці вдосталь! Яскравий кавуновий колір гелю підіймає настрій!

Після душу наношу на губи бальзамчик з таким самим ароматом. Він без кольору і має гарні доглядові властивоті. Доречі, якимось чином не з'їдається швидко, як це іноді буває з бальзамами. Зараз, коли у приміщенні особливо сухо, а на вулиці шанси обвітрити губи зростають втричі - така дрібничка непогано рятує губи від стану кураги!

Добре, що я лишила ці веселі, життєрадісні баночки до сірих, прохолодних днів! З ними морально легше якось налаштуватися на позитивні нотки!