Lily♥️

Мої ТОП- засоби для зволоження тіла

Мої ТОП- засоби для зволоження тіла

Зволоження шкіри тіла – для мене не менш важливе ніж обличчя. У мене взагалі на цьому "пунктик") Ніжна ароматна зволожена шкіра - the best) Зазвичай використовую лосьйон, або молочко ввечері найчастіше, бо зранку не завжди є час.

Я в цьому плані не великий експериментатор і зазвичай люблю перевірені засоби, ті, які точно не викликають алергії моєї чутливої шкіри.

Щодо аромату також найбільше люблю або щось нейтральне, або кокос і ваніль.)

Отож ділюсь моєю улюбленою підбіркою зволожуючих засобів для тіла.

1. Насичений крем для тіла з кокосом The Organic Caribbean - це натуральна органічна косметика, купувала в Домініканській Республіці, в нас поки не зустрічала, але мені він дуже зайшов) Легкий натуральний аромат кокосу..ммм🤤. Досить плотна текстура, але на холодний період саме те що потрібно. Цей у мене зараз.

2. Topycream ультра-зволожуюча емульсія для тіла – це аптечна косметика, дуже давно мені виписала дерматолог, тоді ще в нас цей бренд не був досить відомим, він призначений саме для атопічної шкіри. Але цей засіб для мене найкращий і зараз. Він не має якогось вираженого аромату. Текстура досить легка. Мені він більше сподобався ніж La Roshe Lipikar чи Bioderma Atoderm ( хоча Біодерму дуже люблю).

3. Молочко для тіла "Бурбонська ваніль" Yves Rocher – це мій «guilty pleasure». Дуже вишукана ніжна ваніль, молочко досить легке, швидко вбирається. Літом мені подобається найбільше. На тілі залишається легкий приємний аромат, який не перебиває парфуми. Аромат один в один Van Cleef & Aprels Collection Extraordinaire Orchidee Vanille.

4. Масло для тіла The Body Shop Coconut Body Butter – має більше кремову текстуру, не таку плотну, як здається. Що подобається, що воно дійсно не липне і дає дуже хороше зволоження в холодну пору року!

Це основі мої фаворити)

Також хочу спробувати зволожувальний крем для сухої і дуже сухої шкіри обличчя і тіла від CeraVe Moisturising Cream (я тестувала його, як крем для рук в маленькій тубі, сподобався. Для обличчя не ризикую. Хочу купити більший об‘єм для спроби).

Ароматів там дійсно багато ( у мене було декілька, але коли купила останній раз літом, довірившись в магазині і не перевірила термін придатності,а він там зашифрований у коді, я не перевірилатна калькуляторі😓🤥, і пішла жахлива алергія, тому поки не купую, обережно дуже треба бути з цим.

Щодо улюблених усіма лосьйонів Victoria's Secret , мій улюблений то Bare Vanilla. Там взагалі вони кожного разу оновлюють колекції і випускають старі аромати в новому звучанні і щось нове.) Але я вже, мабуть, їх переросла)) Раніше купувала по декілька відразу і спреї (вони для мене дуже спиртові нажаль) мені і зволоження не достатньо дають, як хотілося би.

  1. Лосьйон з вівсяним молочком для нормальної і сухої шкіри тіла / Barnangen Nordic Care Caring Body Lotion (мінус, як на мене трохи важкий запах, ніби старої косметики, мені таке не дуже, але зволоження давав дуже гарне).
  2. Лосьйон для тіла "Глибоке живлення" / Nivea Nourishing Body Milk (пахне , як класичний крем Nivea, досить маслянистий на шкірі, мінус - досить липкий і довго вбирається)
  3. Зволожуючий крем «ніжність природи» Johnson’s® Baby/ дійсно дуже ніжний приємний аромат, мінус є лише в маленькому об‘ємі зараз ( 100 ml) , зволожує непогано, інколи беру його замість крему для рук.

Це моя підбірка засобів, протестованих "чутливою шкірою". Якщо ти знаєш щось "цікаве" з гарним складом – ділись).😁💔