Мої ТОП- засоби для зволоження тіла
Зазвичай люблю перевірені засоби, ті, які точно не викликають алергії і дають гарне зволоження, ділюсь.
Зволоження шкіри тіла – для мене не менш важливе ніж обличчя. У мене взагалі на цьому "пунктик") Ніжна ароматна зволожена шкіра - the best) Зазвичай використовую лосьйон, або молочко ввечері найчастіше, бо зранку не завжди є час.
Я в цьому плані не великий експериментатор і зазвичай люблю перевірені засоби, ті, які точно не викликають алергії моєї чутливої шкіри.
Щодо аромату також найбільше люблю або щось нейтральне, або кокос і ваніль.)
Отож ділюсь моєю улюбленою підбіркою зволожуючих засобів для тіла.
1. Насичений крем для тіла з кокосом The Organic Caribbean - це натуральна органічна косметика, купувала в Домініканській Республіці, в нас поки не зустрічала, але мені він дуже зайшов) Легкий натуральний аромат кокосу..ммм🤤. Досить плотна текстура, але на холодний період саме те що потрібно. Цей у мене зараз.
2. Topycream ультра-зволожуюча емульсія для тіла – це аптечна косметика, дуже давно мені виписала дерматолог, тоді ще в нас цей бренд не був досить відомим, він призначений саме для атопічної шкіри. Але цей засіб для мене найкращий і зараз. Він не має якогось вираженого аромату. Текстура досить легка. Мені він більше сподобався ніж La Roshe Lipikar чи Bioderma Atoderm ( хоча Біодерму дуже люблю).
3. Молочко для тіла "Бурбонська ваніль" Yves Rocher – це мій «guilty pleasure». Дуже вишукана ніжна ваніль, молочко досить легке, швидко вбирається. Літом мені подобається найбільше. На тілі залишається легкий приємний аромат, який не перебиває парфуми. Аромат один в один Van Cleef & Aprels Collection Extraordinaire Orchidee Vanille.
4. Масло для тіла The Body Shop Coconut Body Butter – має більше кремову текстуру, не таку плотну, як здається. Що подобається, що воно дійсно не липне і дає дуже хороше зволоження в холодну пору року!
Це основі мої фаворити)
Також хочу спробувати зволожувальний крем для сухої і дуже сухої шкіри обличчя і тіла від CeraVe Moisturising Cream (я тестувала його, як крем для рук в маленькій тубі, сподобався. Для обличчя не ризикую. Хочу купити більший об‘єм для спроби).
Також гарне зволоження з широким вибором ароматів) дають лосьйони Bath & Body Works
Ароматів там дійсно багато ( у мене було декілька, але коли купила останній раз літом, довірившись в магазині і не перевірила термін придатності,а він там зашифрований у коді, я не перевірилатна калькуляторі😓🤥, і пішла жахлива алергія, тому поки не купую, обережно дуже треба бути з цим.
Щодо улюблених усіма лосьйонів Victoria's Secret , мій улюблений то Bare Vanilla. Там взагалі вони кожного разу оновлюють колекції і випускають старі аромати в новому звучанні і щось нове.) Але я вже, мабуть, їх переросла)) Раніше купувала по декілька відразу і спреї (вони для мене дуже спиртові нажаль) мені і зволоження не достатньо дають, як хотілося би.
Хороші засоби з бюджетних :
- Лосьйон з вівсяним молочком для нормальної і сухої шкіри тіла / Barnangen Nordic Care Caring Body Lotion (мінус, як на мене трохи важкий запах, ніби старої косметики, мені таке не дуже, але зволоження давав дуже гарне).
- Лосьйон для тіла "Глибоке живлення" / Nivea Nourishing Body Milk (пахне , як класичний крем Nivea, досить маслянистий на шкірі, мінус - досить липкий і довго вбирається)
- Зволожуючий крем «ніжність природи» Johnson’s® Baby/ дійсно дуже ніжний приємний аромат, мінус є лише в маленькому об‘ємі зараз ( 100 ml) , зволожує непогано, інколи беру його замість крему для рук.
Це моя підбірка засобів, протестованих "чутливою шкірою". Якщо ти знаєш щось "цікаве" з гарним складом – ділись).😁💔
Коментарі (0)