Vik_Sem

Моє кохання в небесно-блакитному кольорі

Догляд за обличчям є невід'ємною частиною мого життя. Я дуже люблю цей процес і пропускаю лише через хворобу та інші неприємні обставини. В інші ж дні люблю діставати свої баночки та флакончики та насолоджуватися їх вмістом))

Сьогодні хочу поділитися своїми враженнями про вкрай вдалий крем від Joko Blend, який відноситься до зволожуючої лінійки Aqua Glow і призначений для всіх типів шкіри.

Оформлення продукту дуже приємне! Коробочка виконана в біло-блакитних відтінках. Детальна інформація про засіб розміщена по сторонах коробочки – так бренд прибрав потребу у паперовому вкладиші-інструкції.

Тяжка баночка об'ємом 50 мл виконана зі скла матового кольору з етикеткою в стилі коробочки. Люблю цей колір! Він заспокоює, а ще дуже стильно виглядає!

Ще одним захисним елементом є пластикова заглушка під кришкою.

Консистенція і аромат:

Віддушки сильної немає, просто приємний аромат крему.

Консистенція дуже густа білого кольору, крем добре вбирається/

Активними компонентами формули виступає гіалуроновий комплекс, що притягує та тримає вологу у шкірі, комплекс керамідів та фосфоліпідів Ceramide Complex CLR™ відновлює і зміцнює захисний бар’єр, що захищає від випаровування вологи, Сквалан та амінокислоти у складі надають антиоксидантного та протизапального ефектів.

Склад містить силікони, тому крем чудово підходить для використання, як база під макіяж.

Крем Aqua Glow утілює все, що мені потрібно! Я наношу його вранці після тоніка та сироватки та розподіляю масажними рухами. Незважаючи на те, що цей засіб для сухої шкіри, крем не виглядає жирним шаром і не перевантажує шкіру.

Поглинається майже миттєво, залишаючи поверхню обличчя бархатистою і дуже гладкою. Відчувається, що обличчя з ним дихає, а не під парником.

Крем Aqua Glow чудово підходить і на міжсезоння, і на спеку. В обох випадках продукт показує себе чудово!

Засіб я використовую зранку і ввечері.Крем забезпечує комплексний вплив як вдень, так і під час сну.

Завдяки ніжній податливій текстурі витрата зовсім невелика.

Алергії, роздратування, забитих пор крем не викликав, тому нічого поганого про нього сказати не можу!

Підсумовуючи, хочу порекомендувати зволожуючий крем від Joko Blend зволожуючої лінійки Aqua Glow всім тим, хто хоче отримати максимально приємний та комфортний догляд на кожен день. Засіб чудово поєднується з іншими засобами рутини, не конфліктує і не скочується. Декоративна косметика на нього рівно лягає, не залипає плямами та добре тримається протягом дня. Економічна витрата і приємний дизайн додають ще більше плюсів, так що герой посту заслуговує на вищу оцінку!