Sofiia_Ts

Новорічний набір для чоловіків від Barbers

Нарешті в продаж запустили новорічні набори і уже можна готувати заздалегідь подарунки кожному 🥰

Думаю, ви самі стикалися з проблемою підібрати подарунок для тата, чоловіка, хлопцю, другу. Оскільки їм завжди нічого не треба, а порадувати ж хочеться!

Barbers придумали вирішення за нас, і випустили такий чудовий набір, в якому є всі необхідні продукти, які завжди знадобляться кожному! В цей набір входить гель для душу, лосьйон після гоління та шкарпетки. Але я доповнила ще це кремом для гоління, щоб комплектація була досконала!

Сам набір упакований дуже надійно та продумано, є мішечок із щільної бавовняної тканини, який можна і використовувати за призначенням, або складати різні дрібнички чи засоби для гоління)

В наборі найбільша баночка - це гель для душу із доволі значним об'ємом 500 мл! Тому вистачить на дуже довго. І те, що є дозатор, значно полегшує процес.

Консистенцію гелю густа та щільна, піниться середньо, в приємну легку піну.

А аромат, це відвал! Цитрусовий та деревний, гіркуватий, як грейпфрут, але ж який при цьому свіжий та пряний 🔥 Це популярний чоловічий аромат у парфумах, це класика.

Результат очищення хороший та якісний, але без відчуття стягнутості, незважаючи на наявність сульфатів. Мені подобається, як цей аромат наповнює ванну і відчувається довгий час там, як і на шкірі.

Лосьйон після гоління - необхідна річ для знезараження після процедури, щоб шкіра швидше відновилась.

Зразу згадалась сцена з "Один дома", коли Кевін наніс собі лосьйон 😂 Але тут такого результату точно не буде)

Цей лосьйон йде заспокійливий із невеликою концетрацією спирту, а із доповненими заспокійливими та зволожуючими компонентами: гліцерин, алоє, пантенол та алантоїн.

Консистенція водичкова та рідка, має легкий зеленуватий відтінок. Я очікувала аромат доволі активний, але насправді він тут ніжний, солодкий та пряний.

Найкраще наносити його в долоні та розтерти, і легенькими не розтираючими, а більше похлопуючити рухами нанести на обличчя після гоління. Він миттєво вбирається і не залишає слідів.

І останнє доповнення - чорні шкарпетки з веселим виразом на стопах: "If you can read this bring me beer (якщо ти можеш це прочитати, принеси мені пива)". Я б дописала хоть будь ласка, але най буде 🤣

Вони якісні, бавовняні, гарно тянуться, тому підійдуть і на чоловічу ніжку, і на мою ніжку 😄

Чому я доповнила набір?

Я обрала подарунок для тата і в мене з дитинства збереглась картинка в голові, як тато спеціальною щіткою утворював піну з мила, і так її використовував це для гоління.

Для мене як дитини це виглядало мило, але по факту зараз я розумію наскільки це пересушує шкіру, та і загалом це не зовсім зручно.

Тому побачивши цей крем, я доповнила набір кремом зі схожою кольоровою зеленою гамою в наборі, щоб мій тато мій в цілому насолодитись процесом гоління 👌

Цей крем у вигляді шайбочки, має 100 мл, вона компактна.

Консистенція як у щільного густого крему, проте при нанесенні на шкіру, він трошки піниться і тане, але при цьому чудово тримається.

Аромат ніжний, при цьому чоловічий та пряний, не нав'язливий.

Крем значно полегшує процес бриття, все стало в рази швидше та комфортніше, пару взмахів і готово!

Такий подарунок для будь-кого з чоловічої половини населення буде в нагоді через свою функціональність, оскільки кожен засіб завжди буде потрібен.

А бренд Barbers потурбується за якість та задоволення потреб не тільки базових, а й естетичних через шикарні ароматні композиції, якісне пакування та милі доповнення в якості мішечка та шкарпеток 🖤