ksnklb

Шампунь у стіку від Masil

Я спробувала шампунь у стіку і тепер розумію, що мені треба ще кілька таких) Дівчата, це дуже класний варіант для поїздок або затесту, адже стік об'ємом 8мл займає мінімум місця і дозволяє двічі промити волосся.
Консистенція шампуню рідка, прозора. Текстура неоднорідна, в шампуні є гранулки, які наче тануть при намиленні і якраз утворюють гарну, дрібну, ніжну та пухнасту піну, що дозволяє добре промити волосся.
Запах солодкий, чимось нагадує безаміачні фарби для волосся.
Шампунь добре промиває волосся, не обтяжує його, залишає м'яким, блискучим, розсипчастим. Волосся абсолютно не заплутується і легко розчісується.
Волосся брудниться як завжди з ним.
Мені дуже сподобався такий формат, адже це дуже зручно і в окремих випадках економить місце у сумці)
Як часто буває з корейськими засобами, у складі цього шампуню є все) сульфати, зволожуючі компоненти, ментол (хоча я охолодження не відчувала), саліцилова кислота, пантенол, лимонна кислота, алантоїн, гідролізований колаген, олія макадамії, гідролізат кератину, олія виноградної кісточки, екстракт вівса, гідролізат протеїнів, кераміди, амінокислоти. Мені чомусь здавалось, що у складі може бути силікон, та він не вказаний 🤷🏻‍♀️.