Олі я для нігтів і кутикули Shelly Nail & Cuticle Oil Apple & Cinnamon
В святковому пакуванні
Привіт! Я вже була знайома з олією для нігтів і кутикули, тільки з екстрактом суниці та вітаміном Е , допис про неї - https://club.makeup.com.ua/post/29323/
🌲 Shelly випустив нову - Олію для нігтів і кутикули Shelly Nail & Cuticle Oil Apple & Cinnamon , в святковому пакуванні, ялиночку, яка буде доречним презентом кожній.
🌲Олія представлена в формі олівця-стику, стик пластиковий та прозорий. На кінці знаходиться "кнопка", завдяки якій олія поступає до верху, на пензлик.
Ковпачок добре закривається. Об'єм 3 мл.
Пензлик дуже зручний, виконаний з ворсу, доволі приємний в застосуванні, лагідно ковзає по шкірі.
Упакована в гарну святкову картону коробочку, ялинку, з новорічним принтом. Круто виглядає на ялинкі в якості іграшки, ялинка на ялинці!
🌲Текстура - доволі рідка, масляниста рідина, прозорого кольору з рожевим підтоном.
🌲Аромат - святковий! Це солодке запечене яблуко, посипане зверху пряною корицею! Дуже теплий, святковий та чарівний аромат, який залишається на руках десь годину.
🌲Переваги олії для мене:
Швидке зволоження та живлення;
Надає гарного блиску нігтям;
Протягом дня не має відчуття сухості;
Помітно зміцнює нігтьову пластину;
Дуже зручний формат, можно всюди брати з собою;
Аромат який заворожує і створює святкову атмосферу;
Економічність в використанні, завдяки формату;
Бюджетність.
Я вважаю, що такі засоби на презент будуть завджи доречні та актуальні! Тим паче якість засобів у бренда на висоті💫!
Коментарі (0)