Darina🦉

Олія для нігтів і кутикули Shelly Nail & Cuticle Oil Apple & Cinnamon

Привіт! Я вже була знайома з олією для нігтів і кутикули, тільки з екстрактом суниці та вітаміном Е , допис про неї - https://club.makeup.com.ua/post/29323/

🌲 Shelly випустив нову - Олію для нігтів і кутикули Shelly Nail & Cuticle Oil Apple & Cinnamon , в святковому пакуванні, ялиночку, яка буде доречним презентом кожній.

🌲Олія представлена в формі олівця-стику, стик пластиковий та прозорий. На кінці знаходиться "кнопка", завдяки якій олія поступає до верху, на пензлик.

Ковпачок добре закривається. Об'єм 3 мл.

Пензлик дуже зручний, виконаний з ворсу, доволі приємний в застосуванні, лагідно ковзає по шкірі.

Упакована в гарну святкову картону коробочку, ялинку, з новорічним принтом. Круто виглядає на ялинкі в якості іграшки, ялинка на ялинці!

🌲Текстура - доволі рідка, масляниста рідина, прозорого кольору з рожевим підтоном.

🌲Аромат - святковий! Це солодке запечене яблуко, посипане зверху пряною корицею! Дуже теплий, святковий та чарівний аромат, який залишається на руках десь годину.

🌲Переваги олії для мене:

Швидке зволоження та живлення;

Надає гарного блиску нігтям;

Протягом дня не має відчуття сухості;

Помітно зміцнює нігтьову пластину;

Дуже зручний формат, можно всюди брати з собою;

Аромат який заворожує і створює святкову атмосферу;

Економічність в використанні, завдяки формату;

Бюджетність.

Я вважаю, що такі засоби на презент будуть завджи доречні та актуальні! Тим паче якість засобів у бренда на висоті💫!

04 грудня, 2024
Darina🦉
04 грудня, 2024