Zhukovka

Я використовую олійки у догляді за волоссям!

Я вже неодноразово ділилася своїм досвідом щодо догляду за волоссям, і сьогодні хочу розповісти про олійку від Ellips, яку мені пощастило випробувати. Ці капсули вразили мене своєю ефективністю! 🪷 Моє волосся натуральне, нефарбоване, без кератину, ботоксу, тощо.

Цю баночку я виграла під час прямого ефіру у блогера і вирішила поділитися з вами цим сяйвом, адже для мене його тут справді забагато. ✨ Отже, в баночці міститься 50 капсул, кожна з яких містить 1 мл олійки. Блакитні капсули, що містять екстракт блакитного лотоса, збагачені вітамінами A, C, E и Pro-Vit B5 та мають термозахисні властивості.

Аромат олійки просто неймовірний: акватично-квітковий, повністю відповідає кольору і назві продукту.🩵

Однак, найбільше мене вразило те, як добре олійка пом’якшує волосся, робить його шовковим і сильним на дотик, при цьому дозволяючи легко його розчісувати. А як бонус — це неймовірне сяйво!🤤

Однозначно раджу спробувати олійки у своєму догляді: вони не лише роблятьть волосся блискучим, а захищають від пошкоджень і допомагають зберегти кінчики цілими, що робить відрощування довжини набагато легшим. Мені вдалося відростити довжину саме завдяки незмивашкам 🧴

Для знайомства можете обрати пластинку 6 шт- 140грн

Але я одразу раджу придбати баночку 50шт - 650грн, воно точно того варте!