Моя друга шкіра : LAMEL Make Up Oh My Clear Face
Скільки не тестувала тональних засобів, цей виявився моїм фаворитом
Цей товар я купляла собі ледь не регулярно і кожен раз коли бачу онлайн, розумію - треба повертатися до нього. Чого ж так і чого інші тональні засоби здаються не такими шикарними в порівнянні з ним? Давайте розбиратися
- Цей засіб має ідеальний колір саме для моєї шкіри. Його підтон досить нейтральний, він не окислюється. Ви не отримаєте а ні рожевого, а ні помаранчового обличчя. Цей тон - саме про натруальність відтінків. Який бачите на свотчі, так він і поведе себе на обличчі. ( У мене і у моїх знайомих/колег саме таке і відбулось)
- Його текстура доволі щільна, що дозволяє вам отримати декілька результатів. Перекриття від щільного до легкого, в залежності від дозування засобу і свособу нанесення
- Ідеально підходить як для жирної шкіри, так і сухої. Моя шкіра змінюється постійно, а ось тональний засіб - досі незмінний .
- Його бюджетна ціна. За такий об'єм, якість і колір - це копійки. Правда, не бачила нічого більш цікавого за таку ж ціну.
- Він не комедогенний. Оооо, цей засіб прожив зі мною еру прищів. Зараз їх стало менше, але він не утворює нові, не робить запалення більш обширними. Його склад доволі безпечний для проблемної шкіри.
- Засіб наче ВВ крем, зливається з моєю шкірою і частіше за все, непомітний на шкірі. Гарно працює з іншими кремовими/рідкими /сухими засобами.
В мене відтінок 402. Як я вже казала, на мені і на знайомих - не окислюється. Фініш у засоба матовий, але не такий як прям пудра, більш до натурального. Мій улюблений спосіб нанесення - однозначно спонж. Він перекриває почервоніння і моє ластовиння, якщо я цього забажаю. Довгий час, цей засіб був відсутній в продажі, як в стаціонарних магазинах, так і в онлайн. Тож хто як і я полюбляє цей засіб - раджу придбати поки є.
Коментарі (0)