Нюдова бюджетна помада, яка тішить якістю.
Не дивом рідкі матові помади Aden такі популярні, сьогодні покажу вам чудовий нюдовий відтінок 02.
Вона не дуже світла і не темна-це насправді супер ідеально збалансований нюд, відтінок не є рудим, чи навпаки надлишково рожевим.
Натискай "дізнатись більше" там будуть свотчі, як вона виглядає в загальному образі і взагалі моя повна думка з описом деталей.
Помадам Aden вже багато років, але ця формула не втрачає актуальності: класична матова формула, без косяків, величезний вибір відтінків і крута стійкість.
Давайте про все детально.)
Упакування класичне, я б назвала його лаконічним, без цих всіх трьохкілометрових надписів.
Аплікатор зручний, адже доволі тоненький, ним легко промальовувати контур губ. Він ще такий доволі ворсистий, що дозволяє нанести густувату текстуру помади тонким шаром.
☕️ Аромат приємний, солоденький, після нанесення не відчутний на губах.
☕️ Помада лягає рівномірно і добре навіть одним шаром. Я рідко підправляю чи нашаровую її.
☕️ Відтінок пігментований, повністю перекриває колір губ.
☕️ Вона не висушує губи до кривавих корочок, ну так може злегка підсушити в холод, особливо, коли не нанести ніякий догляд, впринципі, як і більшість подібних помад. Але загалом відчувається в міру комфортною.
☕️ Тримається довго, переживає легку їжу і напої.
☕️ Величезний плюс бачу в тому, наскільки безпроблемно вона зникає: повільно, рівномірно, не залишаючи пігменту в складках губ, для рідкої матової помади-це неймовірна рідкість. Я не пробувала темні відтінки правда, проте світлі-точно довершені.
Висновок. Класна рідка матова бюджетна помада, яка не поступається дорожчим брендам, з великим вибором відтінків на будь-який смак. Тому раджу придивитись до лінійки помад, вони чудові 😊
Коментарі (0)