Настрій Ба рбі : LAMEL Make Up Powder Drop Matte Lipstick у відтінку 406
Визнаю, є плюси бути брюнеткою : можна поносити Барбі відтінки і вони не будуть сильно виділятися на фоні загального образу
Powder Drop Matte Lipstick - класичний представник комфортних матових помад у формі стіку. Так як це не перший мій стік з цієї колекції, я вже знала чого очікувати, як в стійкості, так і в якості.
Текстура цієї помади, одна з моїх улюблених. Це щось між суфле і твердою текстурою, приємною на дотик і доволі комфортною під час носіння. Під час нанесння, вона здається класичною кремовою помадою, легко ковзає по губам, дає одразу насичений колір. Але вона практично не відчувається на губах, наче ви просто припудрили губи. Та й фініш тут не наглухо матовий, а саме пудровий, немов пилок квітів.
Вона не стягує, не пересушує губи. Я часто наношу її на непідготовлені губи і не сильно страждаю від цього.
Аромат у помади присутній : він ніжний, ванільний, трошки нагадує якийсь десерт, точніше легкий аромат від нього.
Tulip Fleur - так називається цей барбі відтінок, який додасть будь якому образу весняного настрою і прохолоди тугих пелюсток рожевого тюльпану . Це холодний рожевий відтінок, який не всім може прийтись довподоби. Але завдяки холодному підтону і пудровому фінішу - він не виглядає надто ляльково і не в стилі помад з 90х/00х. Особисто мені він подобається. В ньому є щось спокійне, врівноважене. Здавалось би, такий яскравий, але такий спокійний. Його під сукню і сидіти десь насамоті в парку, дивитися на зелені галявини.
Я наношу цю помаду двома способами. Ледь торкаючись я наношу невелику кількість продукту, яку потім розтушовую ( по факту ефект зацілованих губ). Цей вариіант підходить мені у повсякденному житті, коли хочеться додати губам трошки фарб, зробити обличчя більш живим.
Другий спосіб нанесення, це класичний: з контуром і все таке.
Колір доречі не примхливий, не плішивить, гарно наноситься і дає бажаний відтінок з першого шару.
Тримається продукт як і будь яка кремова помада- не довго. Але мені цього цілком достатньо. Цей варіант більше для прогулянки,коли не збираєшся їсти, або для роботи, коли є мажливість оновити продукт.
Чи то на мені, чи так воно є, але хоч в заголовку я і назвала його "Барбі", але мені він і очі не кидається і виглядає досить гарно.
Він нагадує мені чимось відтінок з цієї колекції - 404 RoseWood, але більш світлий, більш квітковий.
Коментарі (0)