Vik_Sem

Tink Christmas Cookie Lip Balm

Все частіше з'являються лімітовані різдвяні засоби і бренд TINK представив зимову новинку — бальзам для губ з ароматом різдвяного печива.

Не втрималась...Він вже мій))

Бальзам для губ упакован в красивезне пакування з зображенням печеньки-дівчинки.

Такий презент чудово підійте як сюрприз на ялинку, тому що має гарну червону стрічку.

Сам тюбик з бальзамом оформлений в фірмовому стилі бренду TINK з різдвяними деталями.

Використовувати його дуже комфортно: достатньо легкого натискання, щоб отримати потрібну кількість бальзаму.

Об'єм бальзаму 15 г, кришечка повністю відкручується, носик скошений — зручний у використанні, як всі бальзами бренду Tink.

Бальзам має легкий рожевий відтінок, на губи відтінок не передається.

Аромат у нього дуже смачний, наче свіже, гаряче печиво. І присмак теж солодкуватий.

У складі багато активних компонентів, які в комплексі мають чудові доглядові якості:

• Масло виноградних кісточок - зволожує та захищає шкіру губ.
  • Масло жожоба - пом’якшує та утримує вологу.
  • Вітамін E - додає зволоження шкірі, захищає від пошкоджень та тріщин.
  • Бджолиний віск - створює захисний бар’єр, допомагаючи утримувати вологу та захищати губи від зовнішніх впливів навколишнього серидовища.

Текстура цього бальзаму чудова. Легка, але водночас досить насичена, щоб забезпечити зволоження. Він не липкий і не залишає жирної плівки.

Люблю наносити цей бальзам перед виходом на вулицю — він чудово захищає губи від обвітрювання та зберігає відчуття комфорту навіть у холодну погоду. Завдяки йому губи виглядають завжди доглянутими, м'якими та гладкими, попереджаючи тріщини та сухість.

Враження від використання

Підсумовуючи, хочу зазначити, що я вже чекаю, коли бальзам Tink Christmas Cookie Lip Balm знову з'явиться в наявності і готова скупити їх всі))) Для мене такі презенти створюють ту саму атмосферу різдвяного свята та сюрпризів. Аромат бальзаму буде підіймати настрій всю зиму, а активні компоненти у складі підтримають красу губ в будь яких погодних умовах.

-Рекомендую-