alena.rosee

S*X , ФАНТОМ і КАРАМЕЛЬ | Fantasy Community

Привіт! 🖤

Не можу пояснити , але писати про парфуми FCP для мене прям насолода, знаєте, скажу я вам, не кожен аромат чи бренд заслуговує таких емоцій ))) А коли мені парфум, продукт , називайте його хоч товар, подобається, то пишеться як по маслу))))

До чого в назві такі непристойності , читайте далі 🧡

У бренда нова колекція, ви точно бачили, чули, може хтось замовив собі вже семплики чи флакон, у мене зібралась вся колекція, тому що обрати щось одне просто нереально, та й не потрібно, повірте, захочете всі)))

🙈

Почну з аромату Vanilla Sip & Sweet Caramel від Fantasy Community Perfumes , бо він, неочікувано для мене, зараз просто в моєму топі🔥

Можна по різному сприймати парфуми, але при першому розпиленні я зрозуміла, що він мені дещо нагадує, ні не клоном, а саме настроєм, можливо схожими нотами та їх розкриттям, але цей аромат - самостійний та оригінальний.

Верхні ноти:  Ваніль, Мигдаль

Середні ноти: Тоффі

Базові ноти: Пудрові ноти та Сандал

При першому розпиленні та навіть з ковпачка парфум пахне мигдально, це мигдалева пудра та сам наче ціаністий мигдаль, в якому можна навіть почути нотки гуаші.

Він стає мякіше, округліше, коли додаються карамель, вона рідка,  гаряча як з пательні, нереально тянуча, тим не менш, не має прям приторного присмаку.

Сандалові ноти додаюсь лактонності (молочності), а ваніль супроводжує аромат зі старту і до самої бази, рідко змінуючись.

Ваніль не кондитерська, це стручок та його "ікра", оті самі ароматні зернятка що дають в справжній ванільний крем.

Це аромат ситості, і не від їжі, якщо ви так подумали, ситості буття, коли все так як має бути, всн розкішно та солодко у всіх сенсах.

Аромат - стильна неприторна гурманіка.

Він не перегибає палицю в сторону "Мега солодко" або "Банально", він грає, і ще в залежності від погоди, ось в проходні дні розкрився просто фантастично.

🧡

Це ванільний с*кс у всіх його сенсах і цей аромат дійсно має схожість з той самою Ванілью Форда, настрій такий самий. ☺️

Це карамельний Фантом і він дійсно має вайб Кіліан Блек Фантом, я думала мені привідилось, як з тими привидами, але ні, вайб і настрій по-кіліанські: це стильно, розкішно, трендово. 🖤

Я за роки випшикала 50 мл Кіліан і мала мінік Форд , якраз думала що треба б повторити , але в мене є зараз і так ці прекрасні парфуми від Фентезі 🧡

Ось які вайби сховано в цей карамельний флакон 🤩

Стійкість на одягу та волоссі до прання чи миття , на шкірі чую весь день , аромат тягнеться як карамель , потрохи стихаючи .

Дизайн супер , флакони нагадують еклери, розпилення мяке , димкою ✨

Мені нереально подобаться ця робота , бренд працював над колекцією довго і це видно 💕

інші аромати не менш цікаві, напишіть, з якими ви знайомі чи хотіли б познайомитись ? ☺️