KsuLv

Чистота та комфорт з Dercos Oil Correct!

Шампунь Vichy Dercos Oil Correct спеціально розроблений для жирної шкіри голови, його формула допомагає нормалізувати роботу сальних залоз і подовжити відчуття свіжості.

Оскільки я власниця жирної шкіри голови, миття волосся через день, а то й кожного дня стало моєю рутиною. Я давно в пошуках шампунів, які хоч на кілька годин могли б подовжити відчуття свіжості. Але тут головне зберегти баланс і не пересушити, оскільки моє волосся освітлене, а як наслідок сухе і пористе на кінцях.

З серії Dercos пробовала багато шампунів і була задоволена результатом. Сьогодні розповім про досвід застосування Vichy Dercos Oil Correct. Кому ж він підійде?

Шампунь прозорого кольору, дещо рідкої консистенції, проте чудово піниться і якісно промиває волосся. Аромат приємний, не навʼязливий, на волоссі не залишається.

🟢 Саліцилова кислота – відома своїми ексфоліативними та антисептичними властивостями. Вона ефективно бореться з лупою, очищає пори та допомагає регулювати себум.

🟢 Цинк – себорегулюючий та антибактеріальний компонент, який допомагає контролювати виділення себуму та боротися з бактеріями, що спричиняють запалення на шкірі голови.

Застосувала шампунь 3 рази/тиждень, адже він підходить для частого використання. Витримувала 3-5 хв, далі змивала і обовʼязково по довжині наносила маску чи бальзам, бо шампунь дещо заплутує волосся.

Шампунь гарно і якісно промиває шкіру голови, він не містить агресивних сульфатів, тому не пересушує шкіру голови, що підходить для людей зі схильністю до подразнень або чутливості.

Результат від застосування є і він дійсно помітний. Якщо при використанні звичайного шампуню обʼєм втрачався вже через кілька годин, а жирність спостерігалась на наступний день після миття голови вже зранку, при використанні Dercos Oil Correct волосся обʼємне протягом усього дня, а жирніє на наступний день ближче до вечору.

Vichy Dercos Oil Correct – ідеальне рішення для тих, у кого жирна шкіра голови та сухі кінці. Він забезпечує баланс між збереженням свіжості та захистом волосся від пересушування, що робить його ідеальним вибором для власниць комбінованого волосся.