Mizon Peptide Ampoule Cream
Крем для обличчя з пептидами
Я добре знайома з кремом для обличчя з пептидами Mizon Peptide Ampoule Cream, бо завжди повертаюсь до нього в холодну пору року. В парі з плацентарним кремом
Mizon Placenta Ampoule Cream , про якій я раніше вже розповідала - https://club.makeup.com.ua/post/44102/ , вони чудово працюють на моїй комбінованій шкірі. Це моя доглядова база взимку вже пару років. Але треба моніторити ціни, бо вони дууууже скачуть, в цей раз я купила собі нову баночку з гарною знижкою у фізичному магазині, бо онлайн дорожче майже у 2,5 рази.
Крем знаходиться у пластиковому пакуванні з щільного матового зеленого пластику з кришкою, що закручується
Всередині продукт ніжно-бежевого кольору, з ненав'язливим трохи трав'яним ароматом. Текстура щільна, але вона одразу тане на шкірі і добре розподіляється. Крем зволожує шкіру, робить її більш пружною, доглянутою та відпочівшею. Крем заявлен як антівіковий, бо вказана категорія 40+, але я не дуже у це все вірю, взагалі не вірю, що доглядова косметика може когось дуже омолодити. Але з задачею підтримувати шкіру у гарном стані та закривати базові потреби цей крем справляється на всі 100 %. Не забиває пори та не викликає ніяких подразнень, гарно працює у якості бази під макіяж.
Коментарі (0)