khoroshaeva

#Yanas_pajama_party

#Yanas_pajama_party

Всім привіт✌️

Сьогодні я поспішала з засніженого Харкова до сусідньої Полтави, щоб привітати З Днем Народження неперевершену кудряшку нашого клубу - Yana__matviets 💖.

З днем народження, моя сонячна дівчинко! Нехай сьогоднішній день пройде в колі найрідніших людей, і ти отримаєш заряд позитивних емоцій на весь наступний рік. Бажаю тобі, щоб твої мрії збувалися, а кожен день був наповнений радістю і щастям!💖

Яночка влаштувала справжнє дівоче свято, а саме піжамну вечірку, а це завжди щось затишне та особливе💤

Для мене піжамна вечірка - це про затишок, смішні жарти, цікаві історії, смачну їжу та напої, корисні масочки та звичайно ж про дівочі плітки).

Тому на полтавську піжамну вечірку я взяла все найнеобхідніше:

• Ампульну маску "Камелія" від Jigott, яку мені подарувала Олена Романюк🤍. Вона стала класним доповненням піжамного образу. Чудово просочена, гарно зволожила та освіжила шкіру).
  • Косметична пов'язка для волосся, "Wow Bow" від MAKEUP - в мене гривка, тож робити маску без такої пов'язки просто неможливо). Пов'язка дуже гарно тримає волосся та гривку, а її колір та велюровий матеріал чудово гармонує з моєї піжамою. Ну й звичайно, що бантик робить образ більш кокетливим).
  • Резинка для волосся з натурального шовку, чорна "Midi" від MAKEUP - куди ж без шовкової резинки, вона завжди на руці, а коли буде потрібно, то чудово тримає волосся у гарному хвостику).
  • Маска для сну Soft Touch від MAKEUP - піжамна вечірка без маску для сну, то злочин, тому я прихопила із собою свою улюблену фіолетову масочку. Більш детальний допис про неї тут: https://club.makeup.com.ua/post/19752/.

Крім цього, ромашковий чай із м'ятою, я не вживаю алкоголь, тому нерви заспокоюю таким чаєм). Сюди ж теплі чобітки з овчини, бо ніжки завжи повинні бути у теплі).

Перед поїздкою на піжамас паті не забула погодувати хвостиків, які мешкають у моєму дворі і вони теж передають Яночці привітання💖

Сонечко, З Днем Народження, дякую тобі за запрошення та за твою доброту. Всі сердечка та цьомчикі сьогодні для тебе 🥳