Аніта

Набір для сухого типу волосся Hillary

Набір для сухого типу волосся Hillary

Уяви собі – щоранку прокидаєшся, дивишся в дзеркало та бачиш, що замість того, аби блищати та випромінювати здоров’я, твоє волосся заплутане, тьмяне та неприємне на дотик. З приходом холодів та низького рівня вологості стан мого волосся погіршується, воно електризується, погано розчісується, плутається і стає крихким.
Для відновлення та зволоження сухого волосся найважливішим моментом є правильно підібрані засоби щоденного догляду. Тому я завжди в пошуках нових засобів для боротьби з цими проблемами. Нещодавно я познайомилася з українським брендом Hillary. Підібрала собі фантастичну лінійку по догляду за обличчям і вирішила спробувати щось для догляду за волоссям. Обрала набір для сухого типу волосся - шампунь та кондиціонер з соком листя алое та гідролізованим протеїном пшениці.

Вкотре переконуюсь, що пакування у Hillary завжди дуже хорошої якості. Стильне та фірмове пакування не з чим не сплутаєш. Виглядають флакончики на косметичній полиці досить дорого та елегантно. Легким та приємним користуванням засобами доповнюють зручні дозатори. Працюють чудово, можно дозувати засіб.

Аромат фантастичний, дуже приємний, ніжний, ненав'язливий, водночас і солодкий та свіжий. Одним словом, мені він дуже сподобався. Скажу більше, він не тільки відчувається в процесі використання, але й залишається на волоссі гарним легким шлейфом.

Шампунь має приємну легку текстуру, він прозорий без барвників. Поєднуючись з вологим волоссям утворюється чудова піна. Вже на етапі змивання шампуню відчувається як волосся стає гладеньким та м'яким.

Шампунь містить:
🌿 Екстракт алое вера - який глибоко очищає, відновлює, зволожує та живить шкіру голови.
🌿Трегалоза - має потужні захисні та антиоксидантні властивості.
🌿Молочна кислота - підвищує захисні бар'єрні характеристики шкіри та знижує шкідливий вплив зовнішніх факторів

Кондиціонер має кремову текстуру, молочного кольору і він доволі густий. Чудово розподіляється по всій довжині і миттєво тане у волоссі.

Кондиціонер містить:
💧Сік алое Вера - уповільнює процеси старіння та містить вітаміни А, В, С і Е.
💧Гідролізат протеїнів пшениці - сприяють регенерації шкіри і стимулюють вироблення колагену, сприяють відновленню водного балансу шкіри. надає волоссю гнучкості, блиск, потовщує структуру і запобігає ламкості, знижують електризацію волосся.
💧Лактат натрію - сприяє запобіганню подразнення та покращенню бар'єрних властивостей шкіри.

Це чудовий дует по догляду за волоссям. Шампунь очищає добре, не сплутує і не пересушує. Вже на етапі змивання відчувається, що волосся насичене. І це справді так. Шампунь відмінно живить волосся, пом'якшує, робить його блискучим.
Кондиціонер доповнює дію шампуню, інтенсивно живлячи та зволожуючи волосся, допомагає розгладити волосся, полегшує розчісування та зменшує ламкість. Волосся стало м'яким і більш живим. Сухість так само пішла як візуально, так і тактильно. Кінчики набули здорового вигляду. Набір працює по всіх напрямках і дійсно відмінно підходить для сухого пошкодженого волосся. Він працює не тільки на візуал, але і проникає в саме волосся.