Hrystja_

Подарунковий набір Barbers

Завжди скрізь перед різдвяними святами можна зустріти різні набори для жінок, в яких є все, що хочеш. А з подарунками для чоловіків складніше, бо великого вибору нема. А ж так хочеться подарувати щось таке зовсім не банальне.

Та цього року Barbers створив такі чудові набори. І тепер процес вибору подарунків став максимально простим.

В середині цього набору зустрінете крем для гоління і лосьйон після гоління. Якраз те, що потрібно практично всім чоловікам.

Косметика складена в чорний тканинний мішечок, що додає подарунку особливого шарму.

І крем для гоління і лосьйон мають зволожувальний ефект. Це дуже класно, бо в багатьох чоловіків, які годяться регулярно, щетина жорстка, і тому шкіра теж суха. А ці засоби ідеально її зволожують.

Його текстура для мене, як своєрідний антистрес. Вона досить незвична, ніби суфле. І її так і хочеться порухати, щоб відчути текстуру. І зараз просто неймовірний.

Та й взагалі, вся продукція Barbers має запах, ніби перед тобою люксові парфуми.

Крем гарно підготовлює шкіру до гоління і з ним дуже легко і швидко проходить весь цей процес.

Нема жодних подразнень, печінь чи почервоніння.

Він знаходиться в дуже класній баночці-пшикалці. Це дуже зручно і оригінально.

Сам лосьйон дуже комфортний, гарно зволожує шкіру після гоління. Не викликає жодних побічних реакцій.

Не жирний і швидко поглинається, моментально помʼякшуючи шкіру.

Мій чоловік все лице повністю голить~раз / 1,5 місяці. А кожного тижня він собі просто регулює вигляд своєї бороди: підбриває тільки окремі проміжки.

Тому такі засоби йому дуже припали до душі, бо з ними він справді відчув, що таке комфортне гоління.

Зазвичай чоловіка важко чимось зацікавити, а зробити так, щоб він потім цим користувався- взагалі надскладне завдання.

А цей набір він використовує з задоволенням. Тож, якщо йому щось сподобалось, то і я можу сміливо рекомендувати іншим❤️