MAXIMOVA🌷

Екстразволожувальна сироватка для обличчя з гіалуроновою кислотою

Я вже не уявляю свою доглядову рутину без сироваток. Зазвичай у них досить концентрований склад, який має підвищену дію і проникає глибше в шкіру порівняно з кремом. Саме так працює дана сироватка від Joko Blend, яка дозволяє швидко зволожити шкіру, наситити її активними речовинами, також вона добре співпрацює з іншими продуктами лінійки Aqua Glow. Для моєї комбінованої шкіри це означає можливість контролювати жирний блиск у Т-зоні, зволожувати сухі ділянки і зберігати здоровий баланс.

Комплекс керамідів та фосфоліпідів рослинного походження Ceramide Complex CLR™ надають інтенсивне зволоження та відновлення, відновлює пошкоджений бар'єр, сприяючи підвищенню стійкості шкіри до зовнішніх агресорів.

Комплекс амінокислот підвищує бар'єрні, захисні функції шкіри, сприяє розгладженню шкіри, покращуює її колір, повертає сяйво.

Сироватка містить низькомолекулярну гіалуронову кислоту, яка миттєво проникає в глибокі шари шкіри, насичуючи її вологою, відновлюючи еластичність і природне сяйво.

Вона має гарне пакування, коробка надійно утримує баночку всередині, що забезпечує безпечне транспортування. Є контроль першого відкриття. На коробці розміщена вся потрібна інформація, яка продубльована на етикетці сироватки.

Банка скляна, матова, прозора. Сироватка має білий колір та досить густу, але не щільну текстуру, за відчуттями гелево-кремова.

Наношу сироватку одразу після зволоження обличчя тонером з цієї ж лінійки. Шкіра її ніби п'є, швидко поглинає і результат одразу помітний: шкіра зволожена і стає сяючою, набуває здорового блиску (сяяння в хорошому сенсі). Відчувається комфортною без липкості.

Помітила після тривалого використання позитивну дію на подразнення, сироватка заспокоює почервоніння. Вона не забиває пори і зменшує сухість.

Використовую її в комплексі всієї лінійки і хочу відмітити, що макіяж лягає добре, немає конфліктів з декоративкою і головне всі шари не скочуються.

В результаті регулярного використання цієї сироватки шкіра стала більш пружною, еластичною і сяючою.