MAXIMOVA🌷

Зволожувальний крем для обличчя з гіалуроновою кислотою

Використовуючи всю лінійку Aqua Glow від Joko Blend фінішною прямою цього догляду є крем. Він максимально комфортний і універсальний. Його головна перевага - це зволоження, гіалуронова кислота в складі допомагає підтримувати оптимальний рівень зволоження, запобігаючи сухості та лущенню. Амінокислоти та сквалан в засобі мають антиоксидантні та протизапальні властивості. Комплекс керамідів та фосфоліпідів Ceramide Complex CLR™ відновлює бар'єрну функцію шкіри та запобігає втраті вологи.

Він має прекрасне пакування, характерне всій лінійці. Голуба коробочка, на якій розміщена потрібна інформація, має захист першого відкриття.

Сам крем в скляній матовій банці з пластиковою гвинтовою кришкою. Мені в такому пакуванні не вистачає лопатки, щоб не лазити в баночку пальцями. На етикетці вказані терміни придатності та потрібна інформація.

Крем досить універсальний, я використовувала його у ранковій та вечірній рутині. Попередніми кроками у догляді були очищення, тонізація та зволоження сироваткою з даної лінійки. Комплексно вони дуже гарно працюють.

За текстурою крем не плотний, не важкий і не жирний. Приємний за відчуттями на шкірі, швидко поглинається з красивим сяючим фінішем (на фото видно). Має легкий не насичений приємний аромат.

Крем допомагає підтримувати здоровий водний баланс, запобігає появі сухості. Він надає шкірі доглянутий вигляд, робить її гладкою, пружною і надає здорового сяяння.

Після кількох тижнів використання я відчула, що шкіра стала більш зволоженою і збалансованою.