Зубна паста освіжальна з відбілювальним ефектом зі смаком ментолу та огірка
Splash
Зубна паста – це продукт, яким ми користуємось щодня, але погодьтеся, не кожен засіб здатний по-справжньому здивувати. Splash вирішили змінити наше уявлення про звичайну рутину чищення зубів і створили освіжальну пасту з відбілювальним ефектом зі смаком ментолу та огірка. З усієї лінійки я відразу звернула увагу саме на це незвичне смакове поєднання.
Окремо хочеться відзначити упаковку. Паста додатково запакована в картону коробку, всередині якої є приємне повідомлення, це одразу створює довіру та викликає приємні емоції, обожнюю такі стильні дрібнички у дизайні засобі. Сама туба стильна, лаконічна, має яскраві акценти, що одразу привертають увагу. Паста зручна у використанні, має практичний дозатор, це дозволяє легко контролювати кількість засобу. Splash дійсно піклуються про естетику своїх продуктів і це однозначно додає задоволення під час використання.
Склад – це перше на що я звертаю увагу при виборі засобів для гігієни ротової порожнини. Паста Splash не лише очищає зуби, а й має відбілювальний ефект завдяки наночасточкам гідроксипатиту кальцію, які зміцнюють емаль та поступово зменшують її жовтизну. Гідролат огірка відомий своїми дезінфікувальними властивостями, він заспокоює ясна, зменшує запалення та допомагає боротися з бактеріями. Додаємо сюди ментол, який миттєво освіжає подих і додає відчуття чистоти надовго. Паста також містить бетаїн, касторову олію та кокос, що забезпечують делікатний догляд без подразнення.
Що важливо, формула продукту не містить SLES, SLS, фтору та цукру.
Текстура пасти досить густа і щільна, що мені дуже сподобалось – вона не розтікається, не піниться надмірно, але емульгує саме так, як потрібно для ефективного очищення. Під час чищення паста легко розчиняє наліт та залишки їжі, а ніжна піна забезпечує приємне відчуття свіжості. Завдяки невисокій абразивності, вона не пошкоджує емаль, а навпаки – дбайливо очищає та полірує її поверхню.
Смак пасти важко описати, але у ній дійсно відчутний присмак свіженького огірка в поєднанні з ментолом. Таке поєднання дуже цікаве і точно вартує вашої уваги.
Чесно кажучи, я була трохи скептично налаштована щодо поєднання смаку ментолу й огірка, але вже після першого використання я змінила свою думку. Це справжня “бомба” свіжості. Відбілювальний ефект помітний вже після кількох тижнів використання – зуби стали світлішими. Також хочу відзначити, що ясна не кровоточать, навіть якщо є схильність до чутливості, що, на мою думку, є заслугою саме складу пасти без агресивних компонентів.
Splash створили стильну та якісну зубну пасту, яку однозначно варто спробуват!
Коментарі (0)