Alfaparf Semi di Lino Reparative Anti-Damage Shield Cream
Тестую новинку для волосся. Крем для пошкодженого волосся від Alfaparf Milano
Люблю засоби для догляду за волоссям, які не потребують змивання. Тому для мене цей крем супер зручне рішення. Засіб має досить рідку гелеву консистенція, схожу більше на емульсію, ніж на крем, але вона дуже гарно зволожує та відновлює волосся. Не обтяжує пасма та не залишає липкості. Після використання крему волосся м'яке і блискуче, легко розчісується та вкладається. Я наношу засіб після миття на вологе волосся, розхід досить економний. Аромат у цього крему просто неймовірний, парфумований і приємний, відчувається на волоссі, але тримається не дуже довго.
Alfaparf SDL Reparative Anti-Damage Shield Cream - це крем для волосся, який допомагає захистити та відновити пошкоджене волосся. Він є частиною лінійки Semi di Lino Reconstruction від Alfaparf Milano.
Ключові особливості та переваги:
Ключові особливості та переваги:
* Термозахист: Захищає волосся від впливу гарячих укладальних інструментів до 230°C.
* Відновлення та реконструкція: Допомагає відновити пошкоджені волокна волосся та покращити їх еластичність.
* Блиск і гладкість: Надає волоссю блиску та шовковистості.
* Легке розчісування: Полегшує розчісування та укладку волосся.
* Веганська формула: Не містить інгредієнтів тваринного походження.
* Перероблена упаковка: Екологічна упаковка з переробленого пластику.
Як використовувати:
* Нанесіть невелику кількість крему на вологе або сухе волосся.
* Розподіліть рівномірно по волоссю, зосередившись на кінчиках.
* Укладіть волосся за бажанням.
Для кого він підходить?
Цей крем ідеально підходить для людей із середнім або густим пошкодженим волоссям, які хочуть захистити та відновити своє волосся під час укладання. Він також підходить для частого використанн
Загалом, Alfaparf SDL Reparative Anti-Damage Shield Cream - це чудовий варіант для людей з пошкодженим волоссям, які хочуть захистити та відновити своє волосся, досягаючи при цьому гладкого та блискучого фінішу.
Мені він дуже сподобався! Можливо наважуся на повнорозмірний формат. Приємний та дієвий засіб, з мінусів лише ціна не дуже доступна. Цікаво спробувати інші засоби цієї серії.
Рекомендую!
Коментарі (0)