Рамка обличчя
Недарма кажуть, що обличчя - це картина, а брови - її рама. Побачила у Тетяни Супронюк пост про олівці та гель для брів і вирішила доповнити її пост, але не про класичні олівці, а про механічні.
Коротко про мої інструменти для створення брів.
Брови я не щипаю, не підстригаю. Все вирішується ультимативно - бритвою або восковими смужками, тому бувають фейли і Kizza лишається без частини брови. 😅 Але мені пощастило, і я навчилась їх непогано малювати. Зараз буде розповідь про мої інструменти для створення брів 😉
Eveline Brow Pencil
Мікроолівець, що викручується з щіточкою з другого боку. По класиці - закривається кришечками.
Я ним промальовую волоски і оформлюю нижній та верхній кордони брів.
+ Ціна, якість продукту;
- грифель може ламатися, іноді випадає ( з чотирьох олівців в одному випадав грифель), пластик упаковки дуже дешевий, кришечки швидко беруться тріщинами.
В цілому плюси перекреслюють мінуси і упаковку ми прощаємо, бо продукт просто вогонь 🔥
L'Oreal Brow Artist skinny definer
Ультратонкий грифель, яким можна промалювати недостачі волоски. Цей олівчик дорожче, але продукт в ньому чудовий і упаковка добротніша.
!!!АЛЕ: можна випадково купити замість нього Artist Designer... звичайний олівець, що підстругається - он він кусок..., Корочє в мене був пост про розчарування, і не тільки в мене цей олівець викликає негативні спогади про потрачені гроші в нікуди .
+Продукт, упаковка,кольори;
-ціна, злий брат, що не малює.
Maybelline Ultra slim eyebrow pencil
Мікроолівець, що як і його брати від різних виробників покликаний зробити брови виразнішими, а макіяж повним.
Теж мій улюбленець.
+ Продукт, кольори,формула;
- щіточка, як на мене короткуваті і не дуже зручна
туш для фіксації L'Oreal
Класна туш, добре фіксує брови. Добре промальовуює світлі волоски і взагалі чудова.
+Формула, щіточка,упаковка;
-можна поставити пляму, яку доведеться довго вичісувати
Maybelline Xpress Brow
Хай Вас не лякає що упаковка в картці товару і упаковка на фото різні, по факту це оди н і той самий продукт тільки після невеликого ребрендингу. Ця туш менш пігментована на відміну від Лореалівсткого представника.
+Продукт, упаковка
-пензлик, до якого треба звикнути.
Макіяжі
Всі мої Looks від початку ведення сторінки в Makeup club мають бровне оформлення різними комбінаціями продуктів з цієї підбірки.
Коментарі (0)