Кератиновий спрей для волосся
LUM Protective Keratin Spray
Привіт! Сьогодні про пляшечку, яка не тільки захистить волосся, а і змусить його неймовірно гарно сяяти! Про - ✨Кератиновий спрей для волосся від бренда LUM
Переваги та склад від виробника:
✨Особливості Protective Keratin Spray від бренда LUM:
- інноваційна формула;
- забезпечує локонам надійний захист від згубного впливу високих температур та факторів навколишнього середовища;
- запобігає дегідратації локонів та зберігає їхню життєву силу;
- сприяє відновленню пошкоджених ділянок у структурі завитків;
- згладжує розпушені волосяні лусочки;
- підтримує природні пружність та еластичність локонів;
- робить волосся шовковисто гладеньким і блискучим.
Спрей від бренда LUM призначений для надійного захисту волосся від деструктивної дії високих температур стайлінгових приладів та їхнього інтенсивного відновлення. Він збагачений запатентованим комплексом Sepicap та протеїнами пшениці.
✨Склад: Дистильована вода; гліцерин; Euxyl PE 9010; вишня, ароматизатор харчовий; циклометикон; гідрогенізована рицинова олія; CO2 екстракт каштана.
✨Спрей представлен в гарному та зручному форматі для використання. Пляшечка об'ємом 120 мл. Має дві кришечки (тож одну точно можно десь загубити!). Вдалий пульвелізатор, який дрібно розпилює рідину.
✨По текстурі "густа" водичка, прозорого кольору. Без липкості та жирності.
✨Аромат - дуже приємний, це солодка, стигла вішня на морозі, приємний свіже-солодкуватий парфум! Аромат залишається на волоссі десь на годину.
✨Спосіб застосування:
- нанесіть засіб на вологе волосся (підсушене рушником) після миття голови, якщо ви укладаєте феном,
- і на сухі пасма, коли необхідно витягнути їх праскою - струсіть вміст флакона, розпиліть спрей з відстані 20-30 см і рівномірно розподіліть по всій довжині волосся.
Я користуюсь лише феном, тому наношу на вологе волосся. Засіб невагомий, зовсім не відчувається на волоссі,не обтяжує.
Волосся після нього гарно розчисується та піддається вкладанню.
Дуже гарний блиск, колір волосся стає більш насиченим.
Прибирає цю жахливу "ялинку", волосся не стерчить в різні сторони!
Ламкість, вона в мене значно зменшилась, але тут попрацювали всі засоби від LUM, про які розповідала в попередніх дописах!
Моє волосся задоволене🖤!
Коментарі (0)