Перше знайомство та перше в раження
Отже 1,5 місяці тому я ризикнула і замовила собі продукцію фірми про яку раніше ніколи не чула. Побачила я її абсолютно випадково у когось у відгуках.
Це Skinbar - бренд українського виробництва доглядової косметики для різних типів шкіри
Отже у мене якраз закінчувались гель для вмивання та тонік.
Так як у мене комбі шкіра я дуже полюбляю всілякі кислоти , тому коли почала обирати з представлених товарів мій вибір впав на пінку для вмивання антиакне з гліколієвою кислотою та ніацинамідом. Другим виробом був Гель для обличчя очищувальний з гіалуроновою кислотою та магнолією. Так як якраз була акція 1+1=3 я отримала тонік зволожувальний з гіалуроновою кислотою і ніацином у подарунок 🎁 що дуже приємно 😌
1. Пінка антиакне з гліколієвою кислотою та ніацинамідом
Має рожевий кололір у середині пляшечки, при натисканні перетворюється на пінку білого кольору з дуже приємним ароматом.
Склад досить не поганий : Aqua, Coco Glucoside, Cocamidapropyl Betaine, Mint (Mentha piperita) Hydrozol, Glycerin, Glycolic Acid, Lauroyl Methyl Glucamide, Sodium Lactate, Aloe
Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Gel, Arginine, Polysorbate 80, Phenoxyethanol,
Fragrance, Niacinamide, Allantoin, Cocos Nucifera Fruit Extract, Ethylhexylglycerin.
Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium
Sorbate
Пінка гарно очищує шкіру і помітно звужує пори. Матує та контролює виділення себуму. Після використання через декілька годин обличчя не блищить, а залишається ідеально доглянутим з рівним тоном впродовж всього дня. Підсушує висипи, не можу сказати що прямо 100 % прибирає ,але більш менш зменшує їх це факт.
Використовую 2 рази на день. Наношу невелику кількість пінки масажними рухами, уникаючи зону очей та через декілька хвилин змиваю теплою водою.
Пінка підходить для використання на постійній основі, але всеж таки треба орієнтуватися на стан своєї шкіри. Іноді в холодну погоду та при опалювальному сезоні у мене може виникати сухість та стягнутість, тоді я звичайно прибираю засоби з кислотами.
2.Гель для обличчя очищувальний з гіалуроновою кислотою та магнолією. Має прозорий колір з гелевою консистенцію., а також приємний не навʼязливий аромат. Гарно піниться.
У використанні гель економічний, достатньо одного натискання. Дуже мʼяко очищує ,реально класно зволожує та прибирає лущення.
Склад : Aqua, Cacamidopropyl Betaina, Coco Glucoside, Sorbitol, Sodium Cocoyl Isethionate, Propylene Glycol, Magnolia
Officinalis Bark Extract, Glycerin, Urea, Olive Oil Glycereth-8 Esters, Phenoxyethanol, EthylhexyIglycerin. Lauroyl/Myristoyi Methyl
Glucamide, Coco-Betaine, Glycine. Lactic
Acid, Allantoin, Fragrance, Sodium Hyaluronate.
Прекрасно змиває макіяж. Також підходить для щоденного використання. Іноді використовую по черзі з пінкою. Зранку наприклад пінка а ввечері гель. Наношу на вологу шкіру масажними рухам. Через декілька хвилин змиваю теплою водою.
3. Тонік для обличчя з гіалуроновою кислотою і ніацином
Має прозорий колір та приємний ненавʼязливий аромат як і два попередні засоби. Прекрасно живить та зволожує, прибирає відчуття стягнутості. Знімає подразнення та допомагає заспокоїти шкіру.
Склад: Ethyhesglycerin, Oive ol
Glycereth-8 Esters, Niacinamide,
Sorbitol, Pentylene Glycol, Glycine,
Urea, Sedium Pyrrelidone Carboxylate.
Trehalose, Sodium Hyaluronate.
Allantoin, Polysorbate 80, Panthenol,
Fragrance, Sodium Cocoyl Glutamate.
Lactic Acid.
Ніацин котрий є у складі, помітно звужує пори , прибирає тьмяний колір обличчя та зміцнює шкіряний покрив.
Допомагає уникнути зневоднення шкіри та максимально утримує вологу всередині. Завдяки тоніку обличчя виглядає сяючим та доглянутим.
Хоча я замовила ці продукти не знаючи чого від них чекати, все-таки була здивована гарною якістю за таку ціну 👍 та ще й наш український виробник☺️ це взагалі ++++
Всі три засоби мені сподобались. Гарно очищують та зволожують і вартість на них ну більше ніж бюджетна.
Коментарі (0)