Marinika_O

Моя знахідка для догляду за волоссям: ефект ботоксу вдома!

Тип волосся та мої проблеми

У мене комбінований тип волосся: жирна шкіра голови та сухі кінчики. До того ж волосся січеться, випадає, плутається й виглядає тьмяним. Тому я завжди шукаю засоби, які допоможуть повернути здоров'я моїм пасмам. Лінійка від Kerastase обіцяла усунення пошкоджень і надлишку кальцію, тож я вирішила спробувати.

Як я тестувала засоби

Мила волосся чітко за інструкцією:

1. Нанесла пре-шампунь-догляд на вологе волосся, розподілила по довжині й промасажувала. Тримала 5 хвилин.
  2. Після цього використовувала шампунь-ванну, спінила та ретельно змила

Що мене здивувало?

Результат був помітний одразу після сушіння феном. Волосся виглядало дуже доглянутим, з'явився блиск і навіть об'єм (що для мене рідкість!). Таке відчуття, ніби волосся наповнилося поживними речовинами.

Порівнюючи з іншими шампунями, навіть професійними, я вперше побачила такий ефект — м'якість, шовковистість, і блиск. Можна сказати, це виглядало як після ботоксу або кератину!

Особливості продуктів:

• Пре-шампунь: гелеподібна консистенція, специфічний запах, легко розподіляється. Зручний дозатор — дрібниця, але приємна.
  • Шампунь-ванна: добре піниться, приємно пахне, має кремову густу консинстенцію.

Підсумок: чи рекомендую?

Однозначно так! Якщо ваше волосся потребує відновлення й блиску, ця лінійка стане вашим мастхевом.