Yuriivna

Сироватка з центелою | Wishlist Centella

Сироватка з центелою | Wishlist Centella

WISHLIST-Новий Український Бренд,який заслуговує Вашої уваги.За доступну ціну-безпечний та гарний склад,сироватки які призначені для різних потреб шкіри та їх дієвість.Обрала поки що для себе сироватку тільки з центелою,але в асортименті є ще інші,не меньш цікаві сироватки.

Моя шкіра повільно,але впевнено знайомиться з новим брендом.Тому з особливою цікавістю,спостерігаю за шкірою,як саме вона реагує на сироватку.Проте не з'явилось негативної реакції,це і не дивно,адже склад є доволі надійним.

Мені подобаються сироватки насамперед тим,що мають легку та невагому текстуру.Сироватки також гарно працюють на зволоження шкіри.Проте не подобається,коли після сироватки залишається липкість на шкірі.Про цей фактор я пишу дуже часто,коли допис стосується сироваток,адже для мене це суцільний дискомфорт.Я ще можу зрозуміти,коли липкість сироватки,закривається кремом або коли липкість дуже незначна.По-перше сироватки для мене це про результативність та ефект, а по-друге - про комфортні відчуття на шкірі,після її нанесення.

Склад є достатньо безпечним та направленим на зволоження та заспокоєння шкіри обличчя. Також у складі є "смачна плюшка" для проблемної шкіри а саме - ніацинамід.

Він має заспокійливу функцію, зменшує почервоніння та пігментацію. Є чудовим інгредієнтом для шкіри з висипаннями,чорними цятками та пост-акне.

Молочна кислота — ексфоліант, що допомагає відлущувати омертвілі клітини шкіри, покращує текстуру та рівень pH продукту.

Екстракт листя Центелли азіатської — має заспокійливу, антизапальну та відновлювальну дію. Допомагає загоювати пошкодження шкіри, стимулює вироблення колагену.

1% пребіотик Biolin підтримує здорову мікрофлору

Також присутня гіалуронова кислота у різних формах,котрі спрямовані на супер ефективне зволоження.Продукт не містить парфумерних віддушок та ароматизаторів.

- Збільшує вироблення колагену

- Зміцнює шкірний бар’єр

- Володіє протизапальними та загоювальними властивостями

- Чудово поєднуються з ніацинамідом,який є ефективним для проблемної шкіри

- Є одним із найефективніших інгредієнтів для заспокоєння шкіри та її відновлення

Текстура та аромат

За текстурою сироватка є легкою та невагомою,добре розподіляється по шкірі. Після нанесення сироватки,що саме головне - не залишається липкості на обличчі. Аромат асоціюється у мене з ароматом зеленого чаю,але він дуже незначний і ледве відчувається.

З цим засобом моя любов до сироваток ще більше посилилася. У своєму догляді, я часто використовую різні сироватки.Ця сироватка стала для мене приємним відкриттям.За помірну ціну - я отримую гарне зволоження та заспокоєння шкіри,зменшення почервоніння поодиноких висипань.Також у засобу дуже гарний склад.Великою перевагою для мене є те,що у складі є ніацинамід,на який добре реагує моя шкіра.У складі немає парфумерної віддушки та ароматизаторів,це значить,що засіб підійде для чутливої шкіри.

16 листопада, 2024
Yuriivna
16 листопада, 2024