Yuriivna

Сироватка з центелою | Wishlist Centella

Сироватка з центелою | Wishlist Centella

WISHLIST-Новий Український Бренд,який заслуговує Вашої уваги.За доступну ціну-безпечний та гарний склад,сироватки які призначені для різних потреб шкіри та їх дієвість.Обрала поки що для себе сироватку тільки з центелою,але в асортименті є ще інші не меньш цікаві сироватки.

Моя шкіра повільно,але впевнено знайомиться з новим брендом.Тому з особливою цікавістю,спостерігаю за шкірою,як саме вона реагує на сироватку.

Мені подобаються сироватки насамперед тим,що мають легку та невагому текстуру.Сироватки також гарно працюють на зволоження шкіри.Проте не подобається,коли після сироватки залишається липкість на шкірі.Про цей фактор я пишу дуже часто,коли допис стосується сироваток,адже для мене це суцільний дискомфорт.Я ще можу зрозуміти,коли липкість сироватки,закривається кремом або коли липкість дуже незначна.По-перше сироватки для мене це про результативність та ефект, а по-друге - про комфортні відчуття на шкірі,після її нанесення.

Склад є достатньо безпечним та направленим на зволоження та заспокоєння шкіри обличчя. Також у складі є "смачна плюшка" для проблемної шкіри а саме - ніацинамід.

Він має заспокійливу функцію, зменшує почервоніння та пігментацію. Є чудовим інгредієнтом для шкіри з висипаннями,чорними цятками та пост-акне.

Молочна кислота — ексфоліант, що допомагає відлущувати омертвілі клітини шкіри, покращує текстуру та рівень pH продукту.

Екстракт листя Центелли азіатської — має заспокійливу, антизапальну та відновлювальну дію. Допомагає загоювати пошкодження шкіри, стимулює вироблення колагену.

1% пребіотик Biolin підтримує здорову мікрофлору

Також присутня гіалуронова кислота у різних формах,котрі спрямовані на супер ефективне зволоження.Продукт не містить парфумерних віддушок та ароматизаторів.

- Збільшує вироблення колагену

- Зміцнює шкірний бар’єр

- Володіє протизапальними та загоювальними властивостями

- Чудово поєднуються з ніацинамідом,який є ефективним для проблемної шкіри

- Є одним із найефективніших інгредієнтів для заспокоєння шкіри та її відновлення

Текстура та аромат

За текстурою сироватка є легкою та невагомою,добре розподіляється по шкірі. Після нанесення сироватки,що саме головне - не залишається липкості на обличчі. Аромат асоціюється у мене з ароматом зеленого чаю,але він дуже незначний і ледве відчувається.

З цим засобом моя любов до сироваток ще більше посилилася. У своєму догляді, я часто використовую різні сироватки.Ця сироватка стала для мене приємним відкриттям.За помірну ціну - я отримую гарне зволоження та заспокоєння шкіри,зменшення почервоніння поодиноких висипань.Також у засобу дуже гарний склад.Великою перевагою для мене є те,що у складі є ніацинамід,на який добре реагує моя шкіра.У складі немає парфумерної віддушки та ароматизаторів,це значить,що засіб підійде для чутливої шкіри.