Mary Ost

TINK | Бальзам для губ Christmas Cookie

Коли настають холоди, одразу хочеться затишку, тепла і маленьких радощів, що роблять дні яскравими, навіть коли за вікном дуууже пасмурно та холодно.

І ось один такий маленький, але безумовно приємний момент я знайшла у бальзамі для губ Christmas Cookie від бренду Tink. Його не просто так назвали “різдвяним” – цей продукт створює атмосферу свята навіть у найзвичайніший день.

Об'єм: 15 мл.

Бренд: Tink

Вік: 18+

Призначення: зволоження, відновлення, зміцнення

Класифікація: натуральна

Термін придатності: 6 місяців після відкриття

СКЛАД:

Склад (INCI): Petrolatum, Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Cera Alba, Synthetic Beeswax, Methyl Gluceth-20, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Parfum (Fragrance), Tocopheryl Acetate, Aqua (Water), Sodium Saccharin, Synthetic Fluorphlogopite, CI 77891, CI 12335, CI 77861.

Склад цього бальзаму мене приємно здивував. В ньому більшість компонентів - це природні інгредієнти, які не просто забезпечують ефективний догляд, а й дарують відчуття комфорту:

Олія виноградних кісточок – чудово зволожує та живить шкіру, не залишаючи жирної плівки. Вона також багата антиоксидантами, які захищають від шкідливого впливу навколишнього середовища.

Олія жожоба – відома своїми зволожуючими та пом’якшувальними властивостями. Вона глибоко проникає в шкіру і підтримує її здоров’я, запобігаючи сухості й лущенню.

Вітамін Е – потужний антиоксидант, який сприяє відновленню та регенерації шкіри, запобігаючи її старінню й зберігаючи природну пружність.

Тут неможливо не захоплюватися! Бальзам упакований у святкову коробочку у вигляді дівчинки-пряника, що додає ще більше чарівності продукту. Це не просто упаковка – це справжній елемент святкової атмосфери, що дарує радість ще до відкриття. Я обожнюю косметику, яка має красиву упаковку, адже це не тільки про зручність, а й про настрій. І цей бальзам не став винятком – він немов маленький подарунок, який дарує радість з перших хвилин знайомства.

Туба із засобом має не менш привабливий вигляд, а ще вона дуже зручна у використанні.

Аромат бальзаму – це щось неймовірне. Він ненав’язливий, але достатньо виразний, щоб нагадувати про святкову атмосферу. Запах смачнющого різдвяного печива створює відчуття затишку, ніби ти вмощуєшся перед каміном з чашкою гарячого какао та смаколиками для перегляду цікавого фільму. Солодкуватий та пікантний – саме такий аромат, який створює різдвяний настрій.

Текстура бальзаму приємна, не занадто густа, але й не рідка. Легко наноситься, рівномірно покриваючи губи і залишаючи на них легкий глянцевий фініш. Відчуття на губах – це ніжність і зволоження без липкості, що для мене є важливим критерієм при виборі таких засобів.

У бальзаму навіть присутній легкий солоденький присмак.

Christmas Cookie від Tink – це не просто бальзам для губ. Починаючи від красивої упаковки і закінчуючи чудовим ароматом та дієвістю, він дарує приємні емоції з кожним нанесенням. Я була приємно здивована його ефективністю: він не тільки захищає губи від сухості, а й забезпечує довготривале зволоження. Мої губи стали м’якшими, а з обвітреннями я більше не стикаюся.

Бальзам можна використовувати як вдень, так і ввечері. Його легка текстура дозволяє використовувати його під час дня, не залишаючи важкого відчуття на губах. А після нанесення на ніч, губи вранці дуже зволожені та насичені без слідів сухості чи лущення.

Цей бальзам став для мене не тільки помічником у холодний період, але й справжнім святковим акцентом у моїй косметичці.