У моїй ванній аромат Tiziana Terenzi ● Kirke
Знайомлюсь із новим брендом Oasis
Я обожнюю парфумовані гелі для душу адже вони довгий час залишають приємний аромат на тілі. А ще мою увагу завжди привертають аналоги відомих ароматів. Oasis - новий бренд з яким я спішу Вас познайомити.
В асортименті представлено шість гелів та однойменних кремів для рук. Кожен з них нагадує популярний аромат. Я вагалася який обрати та усе ж зупинилася на Тіціана Терензі. Сьогодні мова піде саме про гель.
Як і передбачувала - на тілі аромат зберігається більше години!
Одразу про головне
Я не знайома з оригінальним парфумом, проте лосьйон та спрей для тіла зі схожими нотами мала.
Взагалі фруктова композиція Кірке здається мені привабливою.
У гелю Oasis я відчуваю насичені фруктово-квіткові ноти. Маракуя та сандал домінують. Одразу з пляшечки аромат концентрований, проте після розподілення по тілу стає м'якішим.
Звісно з використанням мочалки, гелю потрібно менша кількість, проте і аромат буде не такий насичений після використання.
Піна утворюється об'ємна з мінімальними зусиллями.
На лицьовій стороні пляшки є напис "Hand & Body". Я звернула на нього увагу через декілька використань саме у якості гелю для душу.
Тому якщо Ви хочете зберігати аромат на тілі протягом усього дня і Ви часто миєте руки вдома - використання у якості мила для рук це ідеальний варіант.
А якщо ще і крем для рук маєте з цієї серії - аромат буде ще насиченіший.
Загальні характеристики
Дизайн мінімалістичний і стильний. Особливо у чорному кольорі виглядає дорого.
Дуже зручно,що є дозатор помпа і не потрібно мокрими руками шукати кришку і докладати зусиль аби відкрити.
Об'єм-300 мл. Стандартно як для мила і не мало в якості гелю для душу.
Сам гель прозорий, вміру рідкий.
Резюме
✨️Упакування та аромат додають вишуканості до Вашої рутини
🧴М'які ПАР у складі
💡Зручний дозатор спрощує використання
💐Парфумерна композиція нішевого аромату Тіціана Терензі огортає Вас на довгий час
🎁Ідеально для знайомства з полегшеною версією відомого аромату ще й у сто разів дешевше
Я рада,що почала знайомство зі стильної чорної серії Oasis. Засіб виправдав мої очікування по усім параметрам. Аромат підіймає настрій після важкого дня і заповнює усю ванну кімнату екзотичними нотами.
Завдяки гарному дизайну хочеться мити руки частіше і наявність м'яких очисників у складі дозволяє це робити 🖤
Коментарі (0)