Nastina

Аква-крем для обличчя "Миттєва матовість"

Усім привіт! Як давно ви купували продукцію Чистої лінії? Мені завжди були цікаві їхні товари, тому я пробувала багато їхніх засобів. Але останні кілька років я нічого не купувала, лише цього літа спробувала їхній березовий шампунь. Мої враження про нього за посиланням: https://club.makeup.com.ua/post/45287/

І ось я вирішила купити одразу декілька продуктів по догляду за обличчям. Один з них - крем для обличчя "Абсолютна матовість", яким я користувалася років шість тому і тоді він мені сподобався. Якою ж була моя радість, коли я його купила у 2024 році і він абсолютно такий самий, як і 6 років тому.

Але про все по порядку:

Крем коштував близько 70 грн, випускається у тюбику об'ємом 50 мл і запакований він в картонну коробочку, з усіх боків якої ми бачимо дуже багато інформації про крем, його компоненти та дію. SPF-захисту немає.

Тюбик не мав захисної мембрани, сам крем вміру густий, аромат надзвичайно приємний, свіжий та косметичний. Аніскільки не змінився з мого останнього застосування. Спирту в складі я не відчуваю, бо крем я наношу навіть на шкіру під очима і не відчуваю печіння та іншого дискомфорту.

Крем на шкірі відчувається дуже приємно, швидко вбирається і не залишає ні масляного, ні липкого ефекту. Фініш матовий, обличчя доглянуте без сяйва та відчуття стягнутості. Крем бореться з запаленнями та представляє собою повноцінний денний або нічний догляд для комбінованої та проблемної шкіри. Також я цей крем можу нанести під макіяж.

Цей крем отримує 10/10, бо за дуже невисоку ціну ми отримуємо гарний продукт, який складе конкуренцію навіть деяким дорожчим варіантам.