Антивіковий сонцезахисний засіб для обличчя проти зморшок і пігментації, SPF50
La Roche-Posay Anthelios Age Correct SPF50
Нарешті з'явилось сонце і я змогла спробувати цей спф) Він у мене у форматі пробника, тому, звісно про довготривалий результат не напишу, і активність сонця зараз менша, через що важко зрозуміти наскільки він захищає, та у цьому плані я довіряю бренду. Та я точно можу написати про текстуру та відчуття на шкірі, а текстура на моє здивування комфортна. Раніше було прийнято вважати, що аптечні спф важкі, та я бачу, що і ці бренди йдуть вперед зі своїми формулами та роблять комфортні санскріни без вибілювання.
Консистенція щось середнє між кремом на флюїдом, можна сказати молочко, та більше приближене до кремової текстури. Засіб розприділяється дуже легко та не скочується по кремі, спф у мене йде останнім шаром на шкірі.
Колір білий, а запах косметичний, коли лише наносити засіб він яскравий, та потім зовсім не відчувається на обличчі.
Мені подобається і фініш, який залишає цей засіб на шкірі, він зовсім трішки сяючий та ніяк не жирний і не білий. Спф не забиває пори, та очевидно і не приховує. Лежить комфортно, без відчуття маски на обличчі чи липоксті, у цьому він мені дуже подобається, адже з часом взагалі можна забути, що наносила санскрін) головне, не забути його змити😉.
До кінця дня спф не бруднить шкіру та не скочується.
У складі є фільтри, що захищають від сонця, виробник обіцяє високий ступінь захисту від UVA та UVB променів; гліцерин, ніацинамід, силікони, гідролізована гіалуронова кислота; Каприлоїлсаліцилова кислота, що є похідною (складним ефіром) саліцилової кислоти, розробленою L’Oreal.
Коментарі (0)