Gliss Kur Ultimate Oil Elixir Shampoo
Бюджетний та чи вартий уваги?
Це була моя спонтанна покупка. Придбала шампунь Gliss Kur Екстремальний oil-еліксир. Розроблений він для інтенсивного живлення та відновлення волосся. З продукцією фірми Schwarzkopf я познайомилася давно, але останнім часом нічого не купляла . Зізнаюся чесно обрала саме його лише тому, що мені дуже сподобався аромат.
Від природи у мене жирне і тонке волосся. Тому з ними одні проблеми. До кінця другого дня вже жодного виду та об'єму. Саме від цього шампуню я не очікувала якось вау ефекту.
Мені сподобалося пакування. Шампунь знаходиться у чорному флаконі, виглядає привабливо. Звичайна кришка зі зручним отвором, дозволяє досить легко дозувати засіб.
Консистенція кремова, середньої густоти. Колір молочний із дуже легким перламутром. Пінеться гарно. Засіб містить цілющу високоефективну олію аргани, живить та стимулює ріст волосся касторова олія й зміцнювальні кератини.
Аромат фантастичний, східно-солодкий, не нудотний, мені хочеться вдихати і вдихати його.
Що стосується самого використання, то піниться він досить добре і швидко змивається. Також, коли я мила голову цим шам пунем вперше, то не використовувала бальзам. І була дуже здивована тим, що не дивлячись на це, волосся було дуже легким, добре розчісувалося і було блискучим.
Після сушіння я отримала абсолютно гладке та м'яке волосся. Єдине але - шампунь трохи краде об'єм, це напевно із за того, що в складі є олії.
Звичайно не ідеал, але за такі гроші це крутий засіб для щоденного використання.
Коментарі (0)