Yuriivna

Сяючий блиск на Вашій шкірі | Hillary Cosmetics

Сяючий блиск на Вашій шкірі | Hillary Cosmetics

Засобами з вітаміном С активно особливо ніколи не користувалась,а дарма.Ці засоби можуть вирішити проблему слідів пост-акне,а також з тьмяної та втомленої шкіри зробити кращу версію.

Дозатор зроблений так,перш ніж ним скористатися,його треба викрутити.Спочатку для себе не могла зрозуміти добре це чи погано,це просто було у новинку.Для мене важливо було,щоб дозатор не западав та з часом все так само гарно викручувався.На період тестування звикла до нього і зрозуміла,що він подобаєтся мені.Ніякого тобі пилу та ворсу на самому носику.Коли працює "поворотний механізм" то спрацьовує "клац",таким чином я впевнена,що він не відкриється та не буде ненавмисного відкриття сироватки.Засіб має картонне пакування,виконане у білому кольорі,а сама пляшеча має прозоро-матовий колір та білий ковпачок.

Сироватка має білий колір,також відчувається легкий аромат з цитрусовою ноткою,проте не варто думати,що буде пахнути різко та насичено лимоном.

Не менш важлива сама текстура,вона не рідка та не надто збита та густа,завдяки цьому і наносити її легко на шкіру.Всмоктується швидко та не залишає липкості.Білих розводів та слідів звичайно немає.Липкості ні після нанесення,ні після всмоктування також не має, і це однозначно приємна перевага.

Vitis Vinifera Seed Oil – Масло виноградних кісточок: має антиоксидантні властивості, зволожує і живить шкіру.

Tocopheryl Acetate – потужний антиоксидант, який допомагає боротися з вільними радикалами та зберігає здоров'я шкіри.

Ascorbyl Glucoside – Аскорбіл глюкозид (форма вітаміну С): антиоксидант, що стимулює вироблення колагену, освітлює шкіру та зменшує пігментацію.

Panthenol – Пантенол:заспокоює та покращує загоєння шкіри.

Переваги Вітаміну С

- Потужний антиоксидант

- Стимуляція вироблення колагену

- Підтримує еластичність і пружність шкіри,допомагаючи зменшити видимість дрібних зморшок

- Вирівнює тон,бореться з пігментацією шкіри

Якщо не забувати користуватися сироваткою,а ввести її у свій рутинний догляд,поступово,не відразу буде з'являтися той самий здоровий та природний сяючий блиск,наче "підсвічення" з середини шкіри.Я спостерігаю цей фактор особливо при денному освітленні,а особливо на вулиці.Почервоння,які є на шкірі чи то така особливість,чи це запальні елементи-вирівнюються та освітлюються.Сальні нитки на носі також дещо освітленні,адже сироватка попрацювала і там,а у мене це проблемна частина,адже маю розширені та рихлі пори і візуально це виглядає не дуже.Пори доволі швидко забиваються,тому саме на таких місцях і зручно перевірити,як саме працює засіб.Також такого плану засоби є знахідкою для тьмяної та втомленої шкіри.Моя шкіра далека від ідеалу,проте при схемі догляду,про який бажано не забувати,а робити все чітко поетапно,тоді результат не змусить себе довго чекати.