Yuriivna

Сяючий блиск на Вашій шкірі | Hillary Cosmetics

Сяючий блиск на Вашій шкірі | Hillary Cosmetics

Засобами з вітаміном С активно особливо ніколи не користувалась,а дарма.Ці засоби можуть вирішити проблему слідів пост-акне,а також з тьмяної та втомленої шкіри зробити кращу версію.

Дозатор зроблений так,перш ніж ним скористатися,його треба викрутити.Спочатку для себе не могла зрозуміти добре це чи погано,це просто було у новинку.Для мене важливо було,щоб дозатор не западав та з часом все так само гарно викручувався.На період тестування звикла до нього і зрозуміла,що він подобаєтся мені.Ніякого тобі пилу та ворсу на самому носику.Коли працює "поворотний механізм" то спрацьовує "клац",таким чином я впевнена,що він не відкриється та не буде ненавмисного відкриття сироватки.Засіб має картонне пакування,виконане у білому кольорі,а сама пляшеча має прозоро-матовий колір та білий ковпачок.

Сироватка має білий колір,також відчувається легкий аромат з цитрусовою ноткою,проте не варто думати,що буде пахнути різко та насичено лимоном.

Не менш важлива сама текстура,вона не рідка та не надто збита та густа,завдяки цьому і наносити її легко на шкіру.Всмоктується швидко та не залишає липкості.Білих розводів та слідів звичайно немає.Липкості ні після нанесення,ні після всмоктування також не має, і це однозначно приємна перевага.

Vitis Vinifera Seed Oil – Масло виноградних кісточок: має антиоксидантні властивості, зволожує і живить шкіру.

Tocopheryl Acetate – потужний антиоксидант, який допомагає боротися з вільними радикалами та зберігає здоров'я шкіри.

Ascorbyl Glucoside – Аскорбіл глюкозид (форма вітаміну С): антиоксидант, що стимулює вироблення колагену, освітлює шкіру та зменшує пігментацію.

Panthenol – Пантенол:заспокоює та покращує загоєння шкіри.

Переваги Вітаміну С

- Потужний антиоксидант

- Стимуляція вироблення колагену

- Підтримує еластичність і пружність шкіри,допомагаючи зменшити видимість дрібних зморшок

- Вирівнює тон,бореться з пігментацією шкіри

Якщо не забувати користуватися сироваткою,а ввести її у свій рутинний догляд,поступово,не відразу буде з'являтися той самий здоровий та природний сяючий блиск,наче "підсвічення" з середини шкіри.Я спостерігаю цей фактор особливо при денному освітленні,а особливо на вулиці.Почервоння,які є на шкірі чи то така особливість,чи це запальні елементи-вирівнюються та освітлюються.Сальні нитки на носі також дещо освітленні,адже сироватка попрацювала і там,а у мене це проблемна частина,адже маю розширені та рихлі пори і візуально це виглядає не дуже.Пори доволі швидко забиваються,тому саме на таких місцях і зручно перевірити,як саме працює засіб.Також такого плану засоби є знахідкою для тьмяної та втомленої шкіри.Моя шкіра далека від ідеалу,проте при схемі догляду,про який бажано не забувати,а робити все чітко поетапно,тоді результат не змусить себе довго чекати.

17 листопада, 2024
Yuriivna
17 листопада, 2024